Alle vuorokausi turnauksen alkuun, ja nyt Dota 2 TI10 lohkot on viimeinkin julkaistu. Vuoden 2021 Dota 2 The International turnauksen lohkovaihe starttaa torstaina klo 10.00 Suomen aikaa. Valve julkaisi viimeinkin lohkot sekä lohkovaiheen otteluohjelman, kun aikaa turnauksen alkuun on muutamaa minuuttia vaille vuorokausi. Dota 2 fanit pääsevät herkuttelemaan heti alusta asti, sillä lohkovaiheesta löytyy todella mehukkaita ottelupareja.

Olemme kirjoittaneet pienet ennakot jokaisesta joukkueesta, ja klikkaamalla joukkueiden nimi alta pääset lukemaan niitä. Puuttuvat Team Secret sekä PSG.LGD ennakot julkaistaan tämän päivän aikana, ja päivitämme linkit myös tähän artikkeliin julkaisun yhteydessä.

Dota 2 TI10 turnauksen otteluohjelman näet täältä!

Lohko A

Lue myös: Hulvaton video! OG:n Sebastian ”Ceb” Dabs pelaa silmälapun kanssa

Lohko B

Valve ei siis todellakaan ole pitänyt kiirettä lohkojen sekä otteluohjelman julkaisemisen suhteen, kun turnauksen alkuun on vain vuorokausi. Mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Lohkovaiheessa pelataan tuttuun tapaan neljä otteluparia kerralla, ja kaikki lohkovaiheen ottelut ovat BO2 ottelusarjoja. Turnaus starttaa torstaina 07.10 klo 10.00 neljällä otteluparilla, ja tarjolla on samantien erittäin kovatasoisia otteluita, joista löytyy myös hallitseva mestari Topias “Topson” Taavitsaisen kanssa. Torstain neljä ensimmäistä ottelua ovat:

Evil Geniuses vs. Team Aster

Invictus Gaming vs. T1

Virtus.Pro vs. Team Undying

OG vs. Alliance

Lue myös: Valve on epäonnistunut täysin – TI10 olosuhteet joukkueille, kuin vankilassa

Ota e-urheilu.org seurantaan myös Twitterissä!