Vuoden 2021 The International turnauksen joukkue ennakot jatkuvat tällä kertaa Thunder Predatorin muodossa. Joukkue on kolmas Etelä-Amerikasta ponnistava ryhmä, joka lokakuussa pelattavassa TI:ssä nähdään. Jotain Perussa tehdään oikein, sillä TP on toinen käytännössä perulainen kokoonpano TI:ssä. Thunder Predator kuuluu Etelä-Amerikan parhaimmistoon, mutta menestys The Internationalissa on kaikkea muuta, kuin taattu.

Thunder Predator Pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 19.04.2016
  • Maa: Peru
  • Valmentaja: Clinton ”Fear” Loomis
  • Manageri: Eduardo Ku Bustios
  • Voitettua palkintorahaa: $270,946

Kuten maanmiehensä beastcoast, myös Thunder Predator ansaitsi paikkansa The International -turnaukseen vuoden 2021 DPC kauden ranking pisteillä. Pisteitä kertyi yhteensä 800, joka oikeutti jaettuihin sijoihin 9.-11, ja TP onkin viimeinen ranking pisteillä suoran kutsun saanut joukkue.

Thunder Predator – Kokoonpano

  1. Alonso “Mnz” Leon
  2. Leonardo “Leostyle-” Sifuentes
  3. Frank “Frank” Arias
  4. Joel “MoOz” Mori Ozambela
  5. Romel “Mjz” Quinteros

Vuoden 2020 loppupuoli ja 2021 alku oli perulaisilta todella vakuuttavaa tekemistä, mutta suorittamisen taso on ollut varsin katastrofaalista viime aikoina. Maalis-huhtikuussa TP:n voittoprosentti heilui vielä 70% hujakoilla, kun nyt elokuussa se oli vaivaiset 10%. Käytännössä Thunder Predator voitti vain yhden kymmenestä pelaamastaan virallisesta pelistä.

The Internationalin kenraaliharjoitus OGA Dota PIT Invitational-turnauksessa kyyti oli todella kylmää. Ensimmäisessä ottelussa Tundra Esports käveli TP:n yli 2-0 voittamalla molemmat ottelut noin puolessa tunnissa. Lower bracketissa TP sai vastaansa SG Esportsin, ja vaikka perulaiset rimpuilivat pidempään mukana, oli lopputulos samainen 0-2 tappio ja turnaus päättyi heidän osaltaan siihen.

Thunder Predator julkaisi kesäkuussa, että TI mestari Clinton “Fear” Loomis on liittynyt mukaan joukkueen valmentajaksi 2021 The Internationalia varten, mutta joukkueen suoritustaso on vain laskenut Fearin mukaantulon jälkeen. Onko vanhalla mestarilla joitain ässiä hihassaan TI:tä varten? Se jäänee nähtäväksi, mutta on täysin realistista ajatella, että Thunder Predatorin turnaus päättyy jo lohkovaiheeseen, ellei ihmeitä tapahdu.

Lue myös: Dota 2 TI 10 – beastcoast Ennakko

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!