Hulvaton video! OG:n Sebastian ”Ceb” Dabs pelaa silmälapun kanssa

Sebastian Ceb Dabs - Dota 2 TI10
© Kuva: OG

OG:n Twitter tilille ilmestyi tänään hulvaton video TI10 turnauksen media päivästä, jossa näkyy Sebastian “Ceb” Dabs silmälapun kanssa. Video on varsin hulvaton, sillä taustalla kuuluu varsin hilpeä Johan “N0tail” Sundsteinin nauru. Näyttäisi siis siltä, että Ceb joutuu pelaamaan Dota 2 TI10 turnauksen silmälapun kanssa. 

Jos tweetti ei näy voit katsoa sen täältä

OG:n offlane pelaaja sekä joukkueen sydän, Sebastian “Ceb” Dabs oli joutua jättämään The International 10 turnauksen väliin silmäleikkauksen takia. Debs sai kuitenkin viime hetkellä luvan pelata, mutta siihen on selkeästi kuulunut ehto. Dabs joutuu pelaamaan yksisilmäisenä ja voitte olla varmoja siitä, että herra itse sekä OG:n organisaatio tulee repimään tilanteesta kaiken mahdollisen huumorin irti. 

Lue myös: Taas uusi käännös! OG:n tähtipelaaja sittenkin pelikunnossa?

Ensimmäiset viitteet Dabsin silmälapusta saatiin maanantain ja tiistain välisenä yönä, kun Ceb sekä OG:n virallinen twittertili leikittelivät aiheella: 

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä

Se, että miten yhdellä silmällä pelaaminen tulee vaikuttamaan Dabsin suorittamiseen ei ole vielä selvillä. Oletuksena on kuitenkin se, että mikäli pelaaminen riittävällä tasolla ei olisi mahdollista, olisi Ceb itse jäänyt turnauksesta sivuun. Mies on kuitenkin nähty pelaamassa varsin mittavat määrät Dotaa viimeisen parin päivän aikana, joten todennäköisesti herra on iskussa. 

Alle kaksi vuorokautta turnauksen alkuun. Kohta mennään! 

Lue myös: Per Aspera Ad Astra, OG & Dota 2 TI10

Ota e-urheilu.org seurantaan myös Twitterissä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.