Pohjois-Amerikan The International 10 karsinnoista turnaukseen ponnistaa Team Undying. Joukkue on verrattain uusi, mutta kokoonpanosta löytyy useampi tuttu nimi. Rosteri kasattiin tuoreimmalle DPC kaudelle, mutta tulokset eivät nyt ainakaan vielä toistaiseksi ole olleet mairittelevia The Internationalia ajatellen.

Team Undying Pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 03.01.2021
  • Maa: Pohjois-Amerikka
  • Valmentaja: Kim ”Febby” Yong-min
  • Manageri: Peter Anders
  • Voitettua palkintorahaa: $112,450

Joukkue signattiin Team Undyingin alle 3. tammikuuta 2021, ja kokoonpano on tämän vuoden aikana pelannut todella paljon. Menestystä on tullut, mutta kun katsoo pintaa syvemmälle tulee esiin varsin karu fakta. Hyvät sijoitukset ovat kaikki Tier 2 tai Tier 3 -tason turnauksista.

Joukkueen rosteri:

  1. Enzo “Timado” Gianoli
  2. Jonathan “Bryle” De Guia
  3. Jonas “SabeRLight-” Volek
  4. David “MoonMeander” Tan Boon Yang
  5. DooYoung “DuBu” Kim

Tänä vuonna on pelattu kaksi kautta DPC:tä, joissa molemmilla kausilla pelattiin seitsemän turnausta. Team Undying keräsin näistä seitsemästä turnauksesta yhteensä mitättömät 400 pistettä, jotka oikeuttavat rankingin sijaan 20. Pistemäärä on hyvin vähäinen, sillä esimerkiksi suoraan The International kutsuun olisi tarvittu yli 800 pistettä.

Paikka The Internationaliin aukesi kuitenkin Pohjois-Amerikan karsintojen kautta, kun se harjasi tiensä upper bracketista suoraan neljällä voitolla lopputurnaukseen SG esportsin tavoin: 2-0 vs The Cut, 2-0 vs Black N Yellow, 2-0 vs 4 Zoomer, ja 3-0 vs 4 Zoomers. Valitettavasti tästä on turha kuitenkaan repiä juhlimisen aihetta, sillä se vain korostaa Pohjois-Amerikan Dota 2 -skenen tasoa.

Joukkue pääsi vielä kokeilemaan siipiään Tier 1 -tason turnauksessa TI:n kolkutellessa jo ovella, kun se kutsuttiin OGA Dota PIT Invitationaliin, joka pelattiin Syyskuun alussa. Arpaonni ei ollut kovin suotuisa, sillä ensimmäisellä kierroksella Undying kohtasi PSG.LGD:n. Undying voitti ensimmäisen kartan kiinalaisia vastaan, mutta taipui sitten kahdesti putkeen selkeästi paremmalleen. Tarina oli samanlainen myös lower bracketissa, kun Team Spirit voitti Undyingin 2-1.

Team Undyingin osalta on turha odottaa mitään maata mullistavaa, ja paikka main stagella olisi joukkueelta todella kova suoritus. Mikäli Undying pelaa SG:n kanssa samassa lohkossa, nousee joukkueen osakkeet, mutta nähtäväksi jää. Voitosta tai paikasta esimerkiksi 10 parhaan joukossa on kuitenkin aikalailla turha haaveilla.

LUE MYÖS: Dota 2 TI 10 – SG Esports tutuksi

Ota e-urheilu.org haltuun myös Twitterissä!