Seuraavana The International turnauksen esittely estradille nousee Quincy Crew. Kokoonpano käväisi välissä EC Chaos -organisaation alaisuudessa, mutta palasi “takaisin kotiin” maaliskuussa 2020. Joukkueen mielenkiintoa nostaa totta kai se, että Sumail Hassanin veli, Yawar Hassan on osa Quincy Crewta. Rosteri on muutenkin varsin kova paperilla, mutta mihin asti se riittää?

Quincy Crew Pähkinänkuoressa

  • Perustettu: 29.08.2018
  • Maa: Yhdysvallat
  • Valmentaja:
  • Manageri: Jack ”KBBQ” Chen
  • Voitettua palkintorahaa: $308,922

Jo useamman vuoden liki samalla kokoonpanolla operoinut Quincy Crew pelasi loistavan DPC kauden. Joukkue sijoittui neljänneksi ja ansaiten siten suoran kutsun The International turnaukseen. Kesän ja alkusyksyn turnaukset sekä ottelut eivät kuitenkaan ole menneet täysin putkeen. Joukkueen edelliset viralliset ottelut olivat ESL One Summer 2021 -turnauksessa, jossa QC jäi sijoille 5.-6.

Quincy Crew TI10 Kokoonpano

  1. Yawar “YawaR” Hassan
  2. Quinn “CCnC” Callahan
  3. Rodrigo “Lelis” Santos
  4. Arif “MSS” Anwar
  5. Avery “SVG” Silverman

Quincy Crew:n käyrä on ollut laskeva loistavan 2020 loppuvuoden ja 2021 alkuvuoden jälkeen, joka ei suoraan sanottuna lupaa kauhean hyvää The International turnauksen lähestyessä. CCnC, tai Quinn, on toki Rank 2 mid pelaaja, ja Yawar kestää vertailussa varsin hyvin muita ykkös position pelaajia vastaan, mutta joukkueen ympärillä leijuu jonkinlainen kysymysmerkkien pilvi.

Quincy Crew ei ole pelannut mitään ns. valmistavaa turnausta ennen The Internationalia, joka ei ainakaan helpota katsojan epäilyjä joukkueen isku kyvystä. On toki varmaa, että joukkue scrimaa kaikkien muiden tavoin, kun vuoden tärkein turnaus lähestyy päivä päivältä, mutta aiemmin varsin hyvin paikoilleen löytäneet palapelien palaset tuntuvat kadottaneen paikkansa.

Onkin todella mielenkiintoista nähdä, että näemmekö TI:ssä todella hyvin valmistautuneen sekä latautuneen joukkueen, vai pannukakun joka otettiin joko liian nopeasti tai liian myöhään ulos uunista. Kokemusta, taitoa sekä osaamista rosterista löytyy, mutta maailman parhaiden haastaminen areenan valojen loisteessa voi kuitenkin osoittautua haasteeksi, johon Quincy Crew:llä ei ole vastausta.

Lue myös: Esittelyssä Team Spirit – TI10

Ota e-urheilu.org seurantaan myös Twitterissä!