Twitch-korvasi poistetun PogChamp-emoten mielenkiintoisella tavalla

Twitch on päättänyt ottaa käytäntöön e-urheiluselostaja Sean ”Day[9]” Plottin idean, jonka hän esitti poistetun PogChamp-emoten korvaamiseksi.

Viime viikolla, Twitch poisti sivustoltaan ikonisen PogChamp-emoten, sen kasvojen julkaistua Twitterissä kyseenalaisia lausuntoja. Yhtiö kuitenkin kertoi haluavansa PogChampin takana olleen idean jatkavan elämistään, ja etsivänsä nyt uusia kasvoja emotelle yhteisön avustuksella.

Yksi ideoista PogChampin korvaamiseksi tuli e-urheiluselostaja Sean ”Day[9]” Plottilta. Hän ehdotti dynaamisen PogChampin käyttöönottoa, joka valitsee striimaajien ilmeistä rakennetusta tietokannasta aina satunnaisesti emoten näyttämät kasvot.

Twitchin mielestä idea oli hyvä, ja päättivätkin he hieman muunnellun version siitä ottaa käyttöönsä.

– Tiedätkö mitä? Vuoden 2021 yhdessä selvittämisen hengessä, mennään nyt näillä! Valmistaudu uuteen PogChampiin 24 tunnin välein, alkaen tästä päivästä, kirjoitti Twitch vastauksessaan Day[9]:lle.

Uusi tapa näyttää PogChampia poistaa Twichiltä myös yhden ongelman: Jatkossa ei heidän tarvitse miettiä mitä tehdä, jos joku emoten uusista kasvoista päättää sanoa jotain kiistanalaista, sillä voivat he vain poistaa hänen naamansa PogChamp-rotaatiosta.

Lue myös: Entistä e-urheilijaa luultiin Donald Trumpiksi – sai valtavan määrän uusia seuraajia Twitterissä

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.