”Vähän harmitti kun puoli Hartwall-areenaa joi HAVU:n piikkiin”, Arctic Invitational -turnauksen yleisö tilasi juomia HAVU:n laskuun

#HAVU500

HAVU Gaming joutui viime viikonloppuna ikävään tilanteeseen, kun Arctic Invitational -turnauksen aikana organisaation piikkiin oli tilattu juomia myös seuraan kuulumattomien henkilöiden toimesta. Asia nousi esiin seuran julkaisemassa Twitter-viestissä, jossa aiheesta kertovat HAVU:n toimitusjohtaja Lasse Salminen ja Sani Leino.

Alun perin koodi ”HAVU500” oli tarkoitettu vain ja ainoastaan organisaation operatiivisen johdon ja pelaajien käyttöön. Tuon avainsanan avulla HAVU:n henkilöstö sai ostettua esimerkiksi juomia organisaation piikkiin paikallisesta ravintolasta. Tuo koodi pääsi kuitenkin lipsahtamaan yleiseen tietoisuuteen, minkä jälkeen kulut pääsivätkin nousemaan huomattavasti.

Siinä kävi sitten kuitenkin vähän niin, että se koodi pääs vähän livahtelemaan tonne, ja lopputulos oli hieman yllättävä, kun juomia oli nautittu 231 kappaletta, kun pelaajia on viisi”, Leino kertoo seuran julkaisemalla videolla.

Kuitenkin seuran sisäisen harkinnan tuloksena HAVU ei lähde viemään asiaa eteenpäin, tai yritä ratkoa ongelmaa oikeudellisilla toimenpiteillä. Salmisen mukaan moka on ensikädessä ollut organisaation oma.

”–kyllähän se vähän harmitti kun puoli Hartwall-areenaa joi HAVU:n piikkiin, kun sellaista ei oltu tarkoitettu”, Leino summaa. Tästä huolimatta hän kiittää niitä henkilöitä, jotka tulivat rehellisesti ilmoittamaan tapahtuneesta.

LUE MYÖS: Arctic Invitational – läpikatsaus suomen suurimmasta esports-tapahtumasta

Kuva: Samuli Leppälä