Entistä e-urheilijaa luultiin Donald Trumpiksi – sai valtavan määrän uusia seuraajia Twitterissä

Yhdysvaltojen virastaan poistuvan presidentti Donald Trumpin saatua estot Twitteriin Washington DC:n levottomuuksien takia, ovat monet hänen tukijoistaan etsineet kuumeisesti muita käyttäjiä, joilta voisivat kuulla presidenttinsä sanomaa.

Entinen Hearthstone ja StarCraft 2 -ammattilainen Jeffrey Shih yllättyi tammikuun 6. päivä suuresti, saatuaan Yhdysvaltojen virasta astuvan presidentti Donal Trumpin Twitter-bannien seurauksena valtavan määrän uusia seuraajia. Miksikö? Koska hänen käyttäjätunnuksensa nimi on: @TrumpSC.

– Saan paljon Twitter-seuraajia juuri nyt. En ole luultavasti ketä yrität seurata. Etsit entistä presidenttiä, et Hearthstone-pelaajaa, twiittasi TrumpSC 6. tammikuuta.

Useat ovatkin kyseenalaistaneet TrumpSC:n nimivalinnan. Sen taustoihin on hän antanut kuitenkin selityksen Twitchistä löytyvällä UKK-sivullaan.

– Se on lyhyt ja voimakas nimi. Aikomukseni oli pääasiassa käyttää sanan verbimuotoa. Pidän sitä erittäin huonona tuurina, että Donald Trump päätyi voittamaan presidentinvaalit.

SocialBladen mukaan, on hänen Twitter-tilinsä saanut 3.–9. tammikuuta välisenä aikana yli 7000 uutta seuraajaa, joka nosti pelitähden yli 170 000 Twitter-seuraajan rajapyykin. Muut hänen sosiaalisen median tileistään ovat jääneet kuitenkin Donald Trumpin kannattajilta huomioimatta – ainakin toistaiseksi.

Lue myös: Kansanedustaja osti vaalirahoilla pelejä Steamista – Trump armahti satojen tuhansien dollarien väärinkäytön

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Getty Images / Tempo Storm


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.