Braxton ”swag” Pierce teki kovan päätöksen ja ilmoitti lopettavansa Counter-Strike: Global Offensiven.

Muutamia vuosia sitten Braxton ”swag” Piercestä povattiin uutta CS:GO-supertähteä, mutta kaikki ei mennyt aivan putkeen.

Pierce nousi CS-skeneen todella nuorena. Hän ei kuitenkaan pystynyt nousemaan kaikista suurimpiin valoihin, kun 2015 swag ja hänen sen aikainen joukkueensa iBUYPOWER saivat elinikäisen kiellon Valven turnauksiin, otteluiden sopimisesta.

Pierce ilmoitti Twitterissä lopettavansa kilpailullisen CS:GO -pelaamisen ja hän aikoo keskittyä Riotin uuten FPS-peliin.

”Olen päättänyt ottaa askeleen taaksepäin kilpailullisen Counter-Striken osalta, mutta mahdollisesti striimaan sitä tulevaisuudessa. Päätarkoitukseni on odottaa Project A:n julkaisua ja laitan tavoitteekseni olla paras maailmassa,” Pierce kertoi Twitterissä

Lue myös: Onko Riot Gmesin uuden FPS-pelin nimi VALORANT?

brax

@brax1wnl
I am no longer with Swole Patrol. I have decided to take a step back from competitive CS and although I may still stream CS in the future, my main goal is to await the release of Project A and put my ambitions of being the best in the world to fruition.

Pierce pelasi muun muassa monen legendaarisen CS-pelaajan kanssa, kuten Jordan ”n0thing” Gilbertin, Sean ”Seang@res” Garesin ja Spencer ”Hiko” Martinin.

KUVA: Youtube kuvakaappaus

Eurheilu.org on myös Discordissa! Keskustele turnauksen peleistä ja löydä peliseuraa: discord.gg/znGMa7r