Shroud antoi mielipiteensä: ”VALORANT saattaa jättää CS:GOn varjoonsa”

© Kuva: Getty Images

Valorantin suljettu beta käynnistyi 7. päivä huhtikuuta, ja monien mielessä pyöriikin nyt kysymys: ”Jääkö CS:GO tämän Valorant-pelin varjoon?”

Entisen CS:GO-ammattilaisen, nykyisen striimaaja Michael ”shroud” Grzesiekin mielestä mahdollisuus tämän tapahtumiselle on suuri. Shroud kertoi uudella videollaan Valorantin olevan ainut CS:GOn kilpailija pitkään aikaan, joka on myös aiheuttanut jo peliliikkeitä Valvelta.

Yhtiö alkoi päivittämään peliin pitkään haluttuja muutoksia vain päiviä Valorantin suljetun betan käynnistyttyä. Peliin huhuillaan myös ensi kesällä julkaistavan uusi Source 2 -pelimoottori, joka ajoitetaan luultavasti juuri Valorantin kesän julkaisun kanssa samaan aikaikkunaan. Näin pyrittäisiin pitämään pelaajat Counter-Strike -pelikentillä.

Vaikka shroud pitää Valven taktikointia fiksuna, on Valorant hänen mielestään kuitenkin ”helpompi peli lähestyä, kivempi peli katsoa, sekä vähän kasuaalimpi”.

Näistä syistä johtuen hän uskookin Valorantin saavuttavan isomman pelaajakunnan kuin CS:GO, mutta tämä jääköön nähtäväksi Source 2 -pelimoottorin saapuessa.

Valorant on yksi vuoden odotetuimmista peleistä, ja Riot Games taustallaan saavuttaa se varmasti suuren menestyksen e-urheilukentillä. Yhtiö tunnetaan maailman suosituimman League of Legends -pelin kehittäjänä, jonka parissa kilpaillaan miljoonista euroista vuosittain.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Robert Reiners/Getty Images


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.