Counter-Strike: Global Offensiven pelin kehittäjä Valve on myöhään perjantai-iltana julkistanut paljon odotettuja aseiden tasapainomuutoksia.

CS:GOn pelaajat ovat pitkään nähneet kuinka ylivoimainen ase SG553 eli Krieg on ollut, kun sen oikea pelaaja saa käsiinsä.

SG553:n isoin ongelma on todennäköisesti ollut sen kaksi elementtiä yhdessä, korkea ampumistaajuus ja vahingontuotto. AK-47:n rinnalla SG553 on monessa elementissä ollut parempi vaihtoehto:
– SG:n ensimmäisen luodin tarkkuus on taattu, kun AK:ssa tämä ei ole 100% tarkka.
– SG:ssä on 100% varuste-penetraatio, kun AK:ssa tämä on 55%.
– SG:ssä on sama ampumistaajuus kuin M4A4:ssa, joka on nopein kivääri CS:GO:ssa.
– 3,000 dollarin hintalapun lisäksi SG:ssä on tähtäin, joka tekee aseesta monikäyttöisemmän.

Hac1

@DonHaci
There was no virus before the Krieg meta

Valve muokkasi Kriegiä alentamalla reilusti ampumistaajuutta ja tarkkuutta.

Muutettujen aseitten listalla on muitakin aseita, kuten AUG, jonka tarkkuutta parannettiin ilman tähtäintä, kun tähtäimen kanssa tarkkuutta alennettiin.
M4A1-S hinta pudotettiin 3,100 dollarista 2,900 dollariin.
Tec-9:n epätarkkuutta parannetaan ja PP-Bizon saa parannusta varuste-penetraatioonsa. Kirsikka kakun päälle on Desert Eaglen saama tarkkuusparannus hyppiessä ja laskeutuessa, alentaen aikaa jolloin ase on laskeutumisen jälkeen taas tarkka.

Päivityksessä tuli myös karttoihin pieniä muutoksia, kuten Miragessa B-pommialueella rekan alle on laitettu näköeste ja Infernon parvekkeen oven paikkaa siirretty, jolloin poraaminen on helpompaa.