Suomalainen CS:GO-joukkue ENCE onnistui selvittämään 13 karttapalloa, mutta 14:sta oli liikaa tiistai-iltana.

ENCEn matka DreamHack Masters Winter 2020 -turnauksessa jatkui tiistaina, kun vastassa oli miljoonajoukkue Cloud9.

14 karttapalloa oli liikaa

Ensimmäisenä nähtiin jälleen ENCEn valitsema Dust 2. Kartta oli kuin peilikuva eilisestä Complexity-ottelusta, kun ENCEn terroristipuolisko meni täysin penkin alle. Puoltenvaihdon jälkeen Cloud9 johti 12-3 ja eteni jopa 15-4-johtoon, kunnes jälleen ENCE aloitti vimmatun comebackin. Tällä kertaa ENCE onnistui selvittämään 11 karttapalloa ja vei ottelun jopa jatkoajalle asti.

Ottelu eteni jatkoajalta toiselle, eikä kartan voittajaa saatu selville millään. Vasta kolmannessa jatkoajassa Cloud9 onnistui kairaamaan karttavoiton, kun 14 karttapallo oli suomalaisjoukkueelle aivan liikaa ja näin Cloud9 juhli karttavoittoa lukemin 25-23.

Avauskartta painoi niskassa

Toisena karttana tiistai-iltana pelattiin Cloud9:n valitsema Nuke. Puolustuspuolelta aloittanut ENCEä painoi selkeästi avauskartan tappio, ja puolestaan Cloud9 oli saanut siitä voimaa. Puoltenvaihtoon mentiin lukemissa Cloud9:n johtaessa lukemin 11-4.

CT-puolelle siirtynyt Cloud9 onnistui jälleen viemään ottelun 15-4, kunnes ENCE yritti viritellä comebackia otteluun. ENCE onnistui kairaamaan viisi kierrosta nimiinsä, mutta lopulta Cloud9 sinetöi ottelun ja eteni jatkoon lukemin 16-9.

ENCEn ottelut DreamHack Masters Winter 2020 -turnauksessa ovat päättyneet, kun tappio tuli ensin Complexityä ja sen jälkeen Cloud9:a vastaan. Samalla ENCEn osalta loppuvuoden ottelut ovat pelattu, joten joukkue pääsee lomailemaan ja valmistautumaan vuoteen 2021.

ENCE

@ENCE
Both the Juggernaut and Colossus prove to be larger creatures than Enceladus this time, GGSWP 🤯

🗺️ @ENCE 9-16 @Cloud9

Two series down and our #DHMasters tournament run ends here.

#EZ4ENCE

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.