Patrik Laine valittiin toistamiseen NHL-pelin kansikuvapelaajaksi – Myös pelaajan lämäri ikuistettiin

Patrik Laine tähdittää suomessa myytävän NHL 20 -pelin kantta jo toistamiseen. Tämä tunnustus tekee Laineesta historian ensimmäisen kiekkoilijan, joka nähdään pelisarjan kannessa kahtena vuonna peräkkäin

Oli mahtavaa kuulla, että EA SPORTS halusi minut uudestaan kanteen. Uusi kansikuva on vielä edellistäkin tyylikkäämpi! Tällaiset tunnustukset tuovat paloa näyttää oikealla jäällä, että on kaiken hypen arvoinen”, Laine kommentoi.

Kaikki varmasti tietävätkin jo, että olen ollut lapsesta saakka intohimoinen EA SPORTS NHL™ -pelien fani. Kiekkokausi NHL:ssä on erittäin raskas, ja vastapainoksi uuden Änärin pelaaminen pleikkarilla kavereiden kanssa on loistava tapa rentoutua.”

LUE MYÖS: NHL 20 tuo mukanaan joukon uudistuksia sekä battle royale -pelimuodon

Kansikuvan lisäksi pelissä kunnioitetaan kiekkotaiturin kykyjä myös muulla tavalla. Laine on valittu niiden pelaajien joukkoon, joilla on NHL 20 -pelissä oma Signature Shot -laukaus. Kyseiset lämärit ovat autenttisesti mallinnettuja laukauksia, jotka pyrkivät jäljittelemään tarkasti esikuviensa iskuja.

NHL 20 saapuu XONE:lle ja PS4:lle 13. syyskuuta alkaen. EA Acces -jäsenet pääsevät puolestaan kiekkoilemaan jo 5.9 alkaen.

Kuva: EA / NHL 20


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.