EA on paljastanut tietoja tulevasta NHL 20 -pelistä. Mukana on joukko uudistuksia sekä kiekkoilijoiden oma battle royale -pelimuoto.

Tulevassa pelissä tähtipelaajilla kiekon pyörittelemisen luvataan tuntuvan entistäkin autenttisemmalta uuden RPM Tech -teknologian ansiosta. Peliin on tallennettu supertähtien tunnusomaiset nimikkolaukaukset, sekä 45 uutta kontekstuaalista laukausanimaatiota.

Uuden teknologian myötä pelin tahtia on myös nopeutettu, ja kokemuksesta on tehty kokonaisuudessa virtaviivaisempi. Lisäksi maalivahtien tekoälyä on hiottu entistä joustavammaksi.

Erikoisin uutuus lienee se, että NHL 20 -pelissä nähdään täysin uusi pelitila nimeltään Eliminaattori. Battle royale -genrestä innoituksen saanut taistelu heittää 81 pelaajaa taistelemaan keskenään pelin herruudesta. Eliminaattoriin on mahdollista osallistua joko NHL ONES- tai NHL THREES -pelitilassa.

Lisäksi tulevan julkaisun kantta koristaa Toronto Maple Leafsin Auston Matthews. Lisää tietoa peliin saapuvista uutuuksista löydät täältä.

Kuva: EA / NHL 20