xQc huijasi Twitch-turnauksessa – menetti Shroudin kunnioituksen ja päätyi huutokilpailuun Tyler1:n kanssa

Jos olet Twitch-kulttuurin fani, mikäpä olisi sen parempi tapa käynnistää uusi viikko, kuin tarkastelemalla viikonlopun aikana sivuston suurimpien tähtien välillä kehkeytynyttä draamaa.

Sunnuntaina 15. marraskuuta, Twitch Rivals: GlitchCon Super Team Showdown -turnauksen viimeisenä pelatussa Fall Guys -osiossa, sivuston tunnetuimpiin persooniin kuuluva Felix ”xQc” Lengyel otti kyseenalaiset keinot käyttöönsä, varmistaakseen joukkueellensa turnauksen 3. sijan.

Ratkaisevassa ottelussa, xQc katsoi joukkueensa vastustaja Benjamin ”DrLupo” Lupon lähetyksestä millaista asua hän pelissä käyttää ja alkoi sitten estelemään tämän pääsyä maaliin. Kyseinen toiminta on vastoin Twitchin sääntöjä.

Tapahtuneen jälkeen, sai xQc luonnollisesti muiden turnaukseen osallistuneiden striimaajien vihat niskaansa. Asiaa ei helpottanut turnauksen olleen rahan arvoinen, tuoden 11 000 dollaria kaikille voittajajoukkueen jäsenille.

Muun muassa Michael ”Shroud” Grzesiek sanoi imarrelleensa xQc:tä vain tunteja aikaisemmin – sillä tämä oli niin hupaisaa katsottavaa – mutta menettäneensä nyt kaiken kunnioituksensa tätä kohtaan.

Tyler ”Tyler1” Steinkamp päätyi tapahtuneen jälkeen puolestaan huutokilpailuun xQc:n kanssa, molempien haukkuen toisiaan huonoiksi häviäjiksi.

Myöhemmin, päätyi xQc kuitenkin pyytämään toimintaansa anteeksi Twitterissä: ”Lopettakaa puolustamiseni joka paikassa. Pääsimme viimeiseen peliin DrLupon ja Shroudin tiimin kanssa. Meidän ei olisi pitänyt tehdä sitä ja se oli väärin. Olen pahoillani teoistani. Luulin olevani hauska. Se ei muuttanut lopputulosta, mutta oli silti ilkeää. Anteeksi.”

On kuitenkin vielä epäselvää, aikooko Twitch laittaa xQc:n jäähylly huijaamisensa takia. Aikaisemmin striimaajat ovat saaneet jopa pysyviä banneja vastaavien tapausten takia.

Voi kuitenkin olla, että xQc:n ollessa sivuston katsotuin striimaaja, selviää hän vain varoituksella, sillä rahapalkintojen voittajat eivät myöskään huijaamisen takia muuttuneet. On kuitenkin selvää, ettei huijaaminen ole missään tilanteessa hyväksyttävää toimintaa.

Lue myös: Shroud äimistyi YouTuben toiminnasta – mainostaa CS:GO-huijausohjelmia hänen videoissaan

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Twitch / Tyler1 / xQcOW / Shroud


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.