Ilmoittautuminen Overwatchin avoimeen divariin on jälleen auki

Overwatchin Open Divisionin ensimmäinen kausi ei ole vielä edes ehtinyt loppua, mutta kakkoskauden ilmoittautuminen on jo käynnissä.

Kuka tahansa pelissä vähintään tason 25 saavuttanut voi pistää oman joukkueensa pystyyn ja lähteä koittamaan onneaan oman alueensa avoimessa divisioonassa. Joukkueen rekisteröinti tapahtuu Battlefy.com -sivuston kautta, josta voi myös seurata joukkueiden tilastoja ja etenemistä playoff-turnauksissa.

Ensimmäisen kauden playoff-pelit ovat vielä pelaamatta, joten ilmoittautumisten aukeaminen tulee melko tiukalla aikataululla. Monet pelaajista ovatkin valittaneet turhan tiuhasta tahdista, sillä kakkoskauden olisi määrä alkaa jo maaliskussa, jättäen joukkueille ja pelaajille hyvin vähän aikaa valmistautua seuraavaan yritykseen.

Avoimessa divisioonassa parhaimmin pärjänneille on tarjolla myös pieni rahapalkintoja. Varsin pienien summien sijasta eniten pelaajia todennäköisesti kiinnostaa mahdollisuus päästä haastamaan Contenders-joukkueita.

LUE MYÖS: Overwatchin kaikille avoimessa divisioonassa on ensi vuonna tarjolla rahapalkintoja

Open Division on osa Blizzardin Path to Pro -hanketta. Avoimen sarjan neljä parasta kohtaavat Overwatchin toiseksi korkeimman Contenders-sarjan neljä alinta joukkuetta, ja kamppailevat jopa mahdollisuudesta nousta sarjaan. Contendersissä huippupelaajilla on puolestaan mahdollisuus tulla kaikista parhaimpien joukkueiden huomaamaksi, ja lopulta nousta pelin korkeimmalle tasolle, Overwatch Leagueen.

 

Kuva: Blizzard Entertainment.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.