Fortnite-tähti Tyler ”Ninja” Blevins on saattanut löytää uuden kotinsa.

Tiistai-iltana Ninja teki julkisen testistriimin ajastuksen YouTube-tililleen. Tämän huomattiin nopeasti olleen vahinko, sillä vaihtui se privaatiksi vain minuutteja julkaisun jälkeen.

Testistriimi kuitenkin viittaa Ninjan olevan siirtymässä YouTuben puolelle, vaikka huhuja uusistakin mahdollisista striimausalustoista on jo kuultu.

Lue lisää: Siirtyvätkö DrDisrespect, Shroud ja Ninja uudelle Spotifyn huhutulle striimausalustalle?

HYPEX

@HYPEX
Ninja most likely signed to youtube, he currently has a test stream scheduled, probably didn't mean to make it public but this is a huge hint..

Ninjan vaimo sekä manageri Jessica Blevins kertoi myös Twitterissä uutisia olevan tulossa tämän viikon aikana. Voidaankin olettaa hänen twiittinsä liittyvän Ninjan uuden striimausalustan paljastukseen, mutta tämä on kuitenkin vain spekulaatiota.

Jessica Blevins

@JessicaBlevins
You've all been patient....this week will be fun.

Viime vuoden lokakuussa Blevins kertoi Business Insiderille Ninjan edellisen Twitch-sopimuksen vaikeuttaneen hänen brändinsä kasvua pelimaailman ulkopuolelle. YouTuben taas tiedetään sallivan laajemmin sisältöä Twitchiin verrattuna.

Jos sopimus YouTuben kanssa pitää nyt paikkaansa, on sillä varmasti myös hintansa, sillä raporttien mukaan Ninja kotiutti juuri noin 30 miljoonaa dollaria Mixer-sopimuksestaan.

Lue lisää: Mixer on virallisesti flopannut – Ninja ja Shroud tienasivat kymmeniä miljoonia, ja ovat nyt vapaita palaamaan Twitchiin

YouTube on toisaalta tehnyt jo miljoonien arvoisia eksklusiivisiä sopimuksia muidenkin tähtistriimaajien, kuten 100 Thievesin Jack ”CouRage” Dunlopin, sekä Rachell ”Valkyrae” Hofstetterin kanssa, joten rahasta ei Googlen tytäryhtiöllä luulisi olevan pulaa.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Robert Reiners/Getty Images