DreamHack Open November 2021 päättyi Fnaticin ylivoimaiseen voittoon sunnuntaina. Finaalissa kaatui BIG Clan murskaavasti.

Fnatic pääsi juhlimaan turnausvoittoa, kun DreamHack Open November 2021 sai päätöksen sunnuntai-iltana. Finaalissa kohtasivat BIG Clan ja Fnatic.

Owen ”smooya” Butterfield vaikuttaa erinomaiselta lisäykseltä Fnaticin kokoonpanoon, sillä meno on ollut loistavaa. Fnatic on yhdeksän ottelun voittoputkessa ja kaiken kruunasi turnauksen voittaminen ilman yhtään karttatappiota.

FNATIC

@FNATIC
FLAWLESS: WE ARE YOUR #DHOPEN 47 CHAMPIONS! 🔥

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Fnatic voitti A-lohkon ylivoimaisesti. 2-0 avausottelussa Team Spiritin kanssa ja voittajien ottelussa ENCEä vastaan 2-0. Lopulta ENCE jäi lohkoon, kun forZe nappasi 2-1 tuloksen.

Pudotuspeleissä MAD Lions jäi 2-0 jalkoihin ja paras viidestä -finaali kutsui.

Lue myös: Conquer Gaming teki paluun Counter-Strikeen! Nuori Jimpphat tähdittää

Finaalissa BIG Clan koki tyrmäyksen, kun Inferno päättyi 16-3. Vertigossa Fnatic jatkoi siitä mihin Inferno jäi ja peli oli hetkessä 10-5. BIG tasoitti 10-10 CT-puolella, mutta Fnatic sai lopussa pelin pyörimään ja kartta päättyi lukemiin 16-12. Uudessa kartassa Ancientissa BIG vei ensimmäisen puolen 7-8, mutta Fnatic puolusti 16-10 voiton ja finaali päättyi 3-0.

Smooya kertoi ottelun jälkeen, että tuntui makealta voittaa entinen joukkueensa. BIG tiputti Owenin pois kokoonpanosta 2020 alussa.

Owen Butterfield

@smooyacs
Bittersweet to beat my brothers @BIGCLANgg but everything happens for a reason. Without them I wouldn’t be the player or person I am today so huge thanks to everyone there too

I love you guys🥺

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

19-vuotias Ludvig Brollan Brolin sai 61 tappoa ja 1.42 ratingin. Smooya sai 59 tappoa ja Freddy ”KRIMZ” Johansson 58.

Kärkipaikasta Fnatic sai 50,000 dollaria ja BIG Clan toisesta sijasta 20,000.

Lue myös: SJ myi CS-lupaus Jimi ”Jimpphat” Salon – pelissä tuuraajana ottoNd

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!