Yksi menestyneimmistä naispelaajista siirtyy Valorantin pariin – tuleeko koko joukkue perässä?

Yksi menestyneimmistä naispelaajista siirtyy Valorantin pariin ja mahdollisesti koko joukkue tulee perässä.

Ruotsalainen Julia ”juliano” Kiran ilmoitti Twitterissä, että hän aikoo jättää CS:GO:n ja siirtyä Riot Gamesin uuteen huippupeliin. 27-vuotias on yksi menestyneimmistä naispelaajista maailmassa ja hän on jo useita vuosia ollut Counter-Strike: Global Offensiven huipulla. Juliano kuitenkin päätti tehdä muutoksen ja hypätä toisen pelin kelkkaan.

– Siirryn Valorantiin tietenkin. Luulitteko että olisin lopettanut? En ole vielä edes aloittanut, Juliano kertoo Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Juliano pelasi urallaan esimerkiksi seuraavissa organisaatioissa: Team Originem, Besiktas Esports, Team Secret ja viimeisimpänä XSET. Pokaalikaapista löytyy useita DreamHackin ja Intelin turnauksia. Suurimpana DreamHack Showdown Valencia 2019:n voitto ja 50,000 dollarin saaminen sekä kutsu DreamHackin avoimeen turnaukseen Rotterdamiin.

Kiran kertoo, että koko XSET:in kokoonpano olisi vaihtamassa peliä. Joukkueessa ovat Michaela ”mimimimichaela” Lintrup, Anastasia ”kr4sylya” Khlobystina, Petra ”Petra” Stoker ja Zainab ”zAAz” Turkie.

Riot Games on panostanut naispelaamiseen ja kertonut Game Changers -turnauksista. Tämä houkuttelee naispelaajia muista peleistä vaihtoon.

Lue myös: G2:n toimitusjohtaja Carlos vitsaili – ”F*CK Sentinels” lensi taivaalla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.