Valorant on saanut Shroudin pelkäämään CS:GO:n tulevaisuutta – ”En yllättyisi, jos he antaisivat CS:n kuolla”

Valorantin tulo pelimarkkinoille on saanut tähtistriimaaja Michael “shroud” Grzesiekin pohtimaan CS:GO:n tulevaisuutta Twitch-lähetyksissään.

Valorantin tulo pelimarkkinoille on saanut tähtistriimaaja Michael “shroud” Grzesiekin pohtimaan CS:GO:n tulevaisuutta Twitch-lähetyksissään.

Riot Gamesin tekemä Valorant-peli saapui noin vuosi sitten pelattavaksi, ja siitä lähtien ovat monet pohtineet, tuleeko peli koskaan ohittamaan CS:GO:ta suosiossaan.

Suosittu striimaaja Michael “shroud” Grzesiek on kertonut useasti omia mielipiteitään koskien Valorantin ja CS:GO:n eroja, mutta nyt hän on huolissaan CS:GO:n tulevaisuudesta, mikäli Valve ei aio tuoda jotain uutta pelin pariin.

Striimaajatähti on huolissaan CS:GO:n uuden sisällön puolesta. Riot Games tuottaa aktiivisesti uutta peliin ja se saattaa olla valttikortti, jolla CS:GO tullaan tulevaisuudessa ohittamaan.

– Mitä CS aikoo tehdä? Olen huolissani CS:stä, jos he eivät tee jotain uutta ja mukavaa. En olisi yllättynyt, jos he antaisivat CS:n kuolla, mutta epäilen sitä, Shroud kertoi striimissään.

Suurinosa Valorantiin vaihtaneista CS:GO-pelaajista on Pohjois-Amerikasta, mutta Shroud uskoo, että jotkin eurooppalaiset ovat siirtymässä Valorantin pariin, kuten Kenny ”kennyS” Schrub, joka penkitettiin G2:n riveistä.

– He siirtyvät varmasti, mutta ehkä ei vielä, Shroud lisäsi.

Shroud on jo aiemmin kertonut, että Valorant nousee korkealle hänen mielestään heti, kun LAN-turnaukset alkavat.

Ensimmäinen Valorantin LAN-turnaus on tarkoitus järjestää Islannin Reykjavikissa toukokuun loppupuolella, jolloin NA- ja EU-joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Lue lisää: Ensimmäinen virallinen Valorant LAN-turnaus järjestetään Islannissa!

Valorant on saanut Shroudin pelkäämään CS:GO:n tulevaisuutta:

Lue myös: Striimaaja pelasi Warzonea käyttäen patonkia ohjaimenaan – katso videot!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: Shroud Twitch


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.