Mr Beastin huikea puunistutustavoite täyttyi joulukuun puolessa välissä, mutta tubettaja ei aio lopettaa tähän.

Tubettajan Jimmy ”Mr Beast” Donaldsonin lokakuussa aloittama projekti sai valtaisan hyvän vastaanoton ja mukaan lähti paljon tunnettuja striimaajia, sekä muitakin kuuluisuuksia.

LUE MYÖS: Felix ”PewDiePie” Kjellberg ja Elon Musk lähtivät innolla mukaan ympäristötalkoisiin – Tavoitteena 20 miljoonaa puuta

20 miljoonan puun rajapyykki meni vihdoinkin rikki joulukuun 19. päivä. Mr Beast palasi aiheeseen joulukuun 28. päivä uudella videollaan. Videollaan hän muun muassa kiittää kaikkia osallistuneita ja muistuttaa, että vaikka hän aloitti projektin, kasvoi siitä jotain paljon häntä suurempaa yleisön ottaessa sen omakseen. Hän paljasti yli 500 000 yksittäisen ihmisen lahjoittaneen projektia varten.

Mr Beast myös vihjaili tulevasta. ”Team Trees loppuu kohta, mutta haluaisin tehdä tästä vuosittaisen jutun,” hän kertoo. ”Maailmassa on paljon ongelmia, ja jos saamme kerran vuodessa koko internetin yhdessä yrittämään saamaan muutosta aikaiseksi, se on mahtavaa ja ehdottomasti yrittämisen arvoista.”

Mr Beastin vitsinä alkanut projekti on jutun kirjoitushetkellä kerännyt 20 847 907 puun edestä lahjoituksia. Puiden istuttamisen hoitaa Arbor Day Foundation ja istutus alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Team Trees.