Charleroi Esports 2019 -turnaus oli kahdeksan joukkueen turnaus, joka järjestettiin Belgiassa. Palkintopotti oli kooltaan 100 000€.

Vitality kohtasi finaalissa saksalaisen Sproutin. Joukkueet kohtasivat jo alkuerässä, tällöin Vitality oli Miragessa parempi lukemin 16-6. Ensimmäisessä kartassa mentiin Infernoon ja Sprout aloittikin sen todella vahvasti ottamalla ensimmäisen puolen itselleen 11-4.

Toinen puolisko olikin puolestaan Vitalityn näytöstä. Ranskalaiset nousivat ottelussa jo jopa 12-11 johtoon. Tämän jälkeen Sprout kuitenkin viimein heräsi otteluun ottamalla yhden kierroksen ennen kuin Vitality ja Mathieu ”ZywOo” Herbaut tykittivät ranskalaiset 16-12 voittoon.

Kolmatta karttaa ei tarvittu

Toisessa kartassa, Cachessa, Vitality ei antanut lainkaan armoa saksalaisille, vaan painoi ensimmäisen puoliskon omiin nimiinsä 12-3 Sproutin pistoolikierroksen voitosta huolimatta.

Sprout voitti vielä toisella puolella pistoolikierroksen ja sen jälkeiset kaksi kierrosta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vaan Vitality vei ottelun lopulta puhtaasti 16-6. Koko ottelu Vitalitylle siis tuloksella 2-0. Vitality vei voiton myötä mukanaan puolet palkintopotista eli 50 000€.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.