Saksalainen BIG (Berlin International Gaming) saavutti HLTV:n maailmanrankingin kärkisijan ensimmäistä kertaa.

Saksalainen joukkue nousi viikoittain päivitetyllä maailmanrankingillä seitsemänneltä sijalta ensimmäiseksi voitettuaan cs_summit 6 -turnauksen ranskalaista Team Vitalityä vastaan. BIG voitti aiemmin kesäkuussa myös DreamHack Masters Spring -turnauksen ranskalaista G2:ta vastaan.

Lue lisää: Karsinnoista pääturnauksen voittoon – BIG kaatoi Team Vitalityn cs_summit 6-turnauksen finaalissa

BIG koostuu neljästä saksalaisesta ja yhdestä turkkilaisesta pelaajasta. Kärkijoukkueen pelaajat ovat ensimmäisiä saksalaisia, jotka ovat päässeet HLTV:n maailmanrankingin ykkössijalle.

Joukkueen turkkilainen pelaaja Ismailcan ”XANTARES” Dörtkardeş on ensimmäinen turkkilainen, joka saavuttaa maailmanrankingin ykköspaikan. Mousesportsin turkkilainen Özgür ”woxic” Eker oli viime vuoden lopussa sijalla #2 joukkueensa kanssa.

Kings of the Rankings 🏆

We are #1 on @HLTVorg and @ESLCS

#GOBIG

Maailmanrankingissä suomalainen ENCE piti sijoituksensa #21, HAVU palasi sijalle #30, ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen OG nousi huikeat 8 sijoitusta sijalle #14.

Näet koko HLTV:n maailmanrankingin tästä.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r