CoD herättää tunteita: 100 Thievesin toimitusjohtaja avautui Twitterissä vuodenvaihteessa. Call of Duty League maksoi paljon, mutta odotukset eivät ole toteutuneet.

Matthew ”Nadeshot” Haag avautui Twitterissä vuoden lopussa. Kyseessä ei siis ole tuore uutinen, mutta kiinnostava twiitti on saattanut mennä ohi monelta.

– Kävin hallituksessamme pyytäen meitä palaamaan takaisin kilpailulliseen Call of Dutyyn. Sanoin, että käytetään rahaa ja annetaan yhteisöllemme sitä mitä he haluavat. Luottakaa minuun, varmistan, että LA Thieves menestyy. Kahden vuoden jälkeen vaikuttaa, että taidan olla typerys.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

100 Thieves liittyi Call of Dutyn kilpasarjaan Call of Duty Leagueen (CDL) 2020 marraskuussa, kun organisaatio hankki OpTic Gaming Los Angelesin paikan.

Liigassa on käytössä kumppanijärjestelmä. Washington Postin mukaan liigapaikka maksoi jopa 25 miljoonaa dollaria.

CDL ei ole lunastanut odotuksiaan. Black Ops Cold War ei erityisesti kiinnostanut ja Warzone on vienyt huomion. 2022 kausi pelataan Vanguardilla, mutta se tuskin muuttaa katsojalukuja parempaan suuntaan – ainakaan isommin. Peliä on kritisoitu kasuaalipelaajien sekä ammattilaisten toimesta.

Nadeshotilta nähtiin myös muuta palautetta pelinkehittäjälle.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Seuraavan Call of Duty Leaguen -kauden olisi tarkoitus käynnistyä 21. tammikuuta.

100T:n kokoonpano:

  • Dylan ”Envoy” Hannon
  • Sam ”Octane” Larew
  • Kenneth ”Kenny” Williams
  • Zack ”Drazah” Jordan

Kuva: 100 Thieves

Lue myös: Tässä on Valorantin uusin agentti Neon – katso sähköinen esittelyvideo

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!