Tiukkaa taistoa luvassa! Tässä ovat Valorantin EMEA-alueen pudotuspeliparit. Mukana pari suomalaispelaajaa.

Matka kohti Valorantin mestaruutta on kovassa vauhdissa. Pudotuspeleissä kolme (3) joukkuetta pääsee Masters -turnaukseen Tanskaan heinäkuussa.

Yksi mukana olevista joukkueista on Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquid. TL kohtaa FunPlus Phoenixin perjantaina kello 20.00 FPX on laitettu vedonlyöjien toimesta suosikiksi ja he ovat voittaneet edelliset keskinäiset kohtaamiset. Liquid ei ole vielä hävinnyt Aurimas ”Dreamas” Zablockiksen kanssa ja tavoitteet ovat korkealla.

Team Liquid oli B-lohkossa kovassa vireessä ja record näytti 4-1. FPX voitti 3-2, häviten Fnaticille sekä Acendille. Jampin lisäksi tähtipelaaja Adil ”ScreaM” Benrlitomilla on isot paineet, mutta kaksikko pystyy kääntämään pelit voitoiksi.

Otteluparin voittaja jatkaa Fnaticia vastaan, joka pisti A-lohkossa tilastot 5-0. Nuori Emir Ali ”Alfajer” Beder oli tilastollisesti turnauksen paras suomalaisen Nikita ”Derke” Sirmitevin kanssa.

FNATIC Derke

@Derke
WE WIN @G2esports AND FINISH 5-0 IN THE GROUPS!!
SHOUT-OUT TO MY NEIGHBOURS FOR DRILLING ON ICEBOX
#VCT #DERKELE #FNCWIN #ALWAYSFNATIC #BULLDERKE

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Toisella puolella Acend kohtaa M3 Championsin ja paperilla kyseessä on jäätävän tasainen ottelupari. Acend voitti Valorantin edellisen kauden ”MM-kisat”, mutta on heikentynyt sen jälkeen. M3 Champions vei Masters 3:n, mutta venäläisillä on nyt huono formi.

Voittaja kohtaa Guild Esportsin ja taistelee pääsystä ylemmän kaavion finaaliin.

Lue myös: Suomeen jättimäinen LAN-turnaus: Elisa Masters Espoo – voittaja pääsee IEM Katowiceen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!