Suomeen jättimäinen turnaus: Elisa Masters Espoo pidetään marraskuussa ja voittaja pääsee IEM Katowiceen. Kyseessä on Suomen suurin CS-tapahtuma.

Counter-Strike: Global Offensiven jättiturnaus järjestetään Espoossa marraskuussa. Elisa Masters Espoo ’22 pelataan 18.–20.11.2022. Espoon Metro Areenalla. Turnaus tulee olemaan osa ESL Pro Touria ja sen järjestää Elisa.

– Olemme innoissamme mahdollisuudesta laajentaa ESL Pro Touria
kumppanuusohjelmamme kautta, ja kumppanuus Elisa Esportsin kanssa on loistava askel kohti maailmanlaajuisia turnaus-spektaakkeleita, ESL Gamingin tuotehallinnan
johtaja Shaun Clark kertoi.

Elisa Esports

@ElisaEsports
Elisa Masters Espoo ’22 arrives at Espoo Metro Arena on 16-20.11.2022!

We'll be handing out $200,000 and a spot in the Play-In Stage of the prestigious IEM Katowice 2023🔥🔥🔥

Read more and buy your tickets NOW!⬇️
🔗: elisaesports.com/elisa-masters-…

#ElisaMasters @ESLCS @EspooEsbo

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Mukana tulee olemaan 12 joukkuetta taistelemassa 200 000 dollarin palkintopotista ja paikka legendaariseen IEM Katowice 2023 -turnaukseen. Yksi joukkueista on Suomen suurin esports-organisaatio organisaatio ENCE, joka on maailmanlistan 2.

Kahdeksan (8) joukkuetta saa kutsun turnaukseen menestymisen perusteella. Loput neljä (4) joukkuetta pääsee Elisa Esportsin järjestämistä kansainvälisistä Elisa Invitational -turnauksista.

Näin turnaus etenee

Elisa Masters Espoo ’22 käynnistyy lohkovaiheella studio-otteluilla 16.–17.11.2022. 12 joukkuetta jaetaan kahteen lohkoon ja jokainen pelaa toista vastaan best of 1 -formaatilla. Lohkon voittaja etenee suoraan välieriin, mutta lohkon 2. ja 3. pääsevät puolivälieriin pelaamaan yleisön eteen.

Pudotuspeleissä on käytössä Single Elimination -formaatti eli yhdestä häviöstä tippuu pois.

Espoo Metro Areenan katsojakapasiteetti jääkiekko-otteluissa on 6982 ihmistä ja konserteissa 8582.

— E-urheilu ja pelaaminen ovat isoja ilmiöitä kansainvälisesti, ja ne tarjoavat nuorille väylän ja yhteisön kehittyä huippuosaajaksi ja jopa reitin työelämään. Espoo haluaa olla edelläkävijä nopeasti kasvavan digitaalisen kulttuurin ja liiketoiminnan edistäjänä, Espoon elinvoimajohtaja Mervi Heinaro kommentoi.

Lipunmyynti tapahtumaan on auki ja pääset siihen tästä.

Kuva/Lähde: Elisa Esports

Lue myös: Tanskalaisten taisto päättyi Heroicin hyväksi

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!