Joskus epäilyttävän hyvä vastustaja onkin vain äärimmäisen taitava ammattipelaaja.

Tyler ”Trainwrecks” Niknam on suosittu Twitch-striimaja, joka striimaa usein CS:GO:ta. Viikonlopun striimissään hän kohtasi kynärissä vastustajan, joka tuntui striimaajan mielestä napsivan pääosumia aivan liian tehokkaasti.

Niknamilla oli jo kyseinen vihollinen tähtäimissään, kun hän tipahti äärimmäisen tarkkaan pääosumaan pelin tehokkaalla Desert Eagle aseella. Striimaaja suhtautui välittömästi epäilyksellä osuman nopeuteen ja tarkkuuteen.

Hänen epäilyksensä vain kasvoivat, kun sama pelaaja tiputti hänet yhtä tehokkaasti kaksi kertaa uudestaankin. Lopulta Niknamin mitta täyttyi ja hän reportoi pelaajan huijariksi, jonka jälkeen hän unohti asian ja jatkoi pelaamista.

Myöhemmin hän kuitenkin sai Twitterissä viestin Fnaticin Ethan ”RizRaz” Wombwelliltä, joka pyysi ettei striimaaja reportoisi häntä enää ja kertoi rakastavansa tätä.

Kyseessä ei siis ollutkaan pahantahtoinen huijari, vaan raudankova Rainbow Six Siegen ammattipelaaja, joka oli päättänyt harjoitella taitojaan CS:GO:n puolella. Wombwell tuskin kärsii perättömästä reportoinnista mitään sanktioita, mutta Niknamin itsetunto saattoi ottaa pienen kolahduksen.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: TrainwrecksTV / Twitch / Kuvakaappaus.