Kaliforniassa opiskeleva Eric ”BobaPapa” Gan oli joutua ammuskelun uhriksi kotonaan. Onneksi Ganin pelinäyttönsä otti luodin vastaan hänen puolestaan.

Pienelle yleisöllä streamaamista harrastava Gan joutui vaarallisen, mutta uskomattoman tapahtumaketjun uhriksi. Keskellä yötä Ganin ja hänen ystävänsä asunnon naapurissa alkoi ammuskelu. Laukauksista viisi lävisti epäonnekkaan opiskelijan seinän, osuen suoraan hänen makuuhuoneeseensa.

Suurin osa laukauksista osui onneksi seinän kautta huoneen kattoon, mutta yksi luodeista osui suoraan Ganin pelinäyttöön. Kuti ei lävistänyt koko näyttöä, vaan jäi juhlavasti monitorin sisälle siten, ettei näyttö edes hajonnut ampumisen seurauksena. Uskomaton tapahtumaketju käy ilmi Ganin Twitter-viesteistä:

Moni ennätti jo epäillä tapahtumaketjua huijaukseksi, ja yritykseksi kerätä huomiota verkossa, mutta asiasta on uutisoitu myös paikallismediassa.

Tilanteesta kuultuaan näytön valmistanut MSI tarjoutui lähettämään epäonniselle (tai onnekkaalle?) pelaajalle uuden näytön ammutun monitorin tilalle.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli