Nvidia kiusoitteli Cyberpunk 2077 -teemaisella näytönohjaimella

Cyberpunk 2077 lykkääntyi syksyyn, mutta hype pelin ympärillä on pysynyt silti tasaisena. Pelin Twitter-tili kaappasi mukaan myös näytönohjainvalmistaja Nvidian.

CD Projekt Red kertoi tammikuussa tarvitsevansa lisää aikaa pelin lopulliseen hiontaan, ja heidän ilmoituksensa mukaan Cyberpunk 2077 päätyisi kauppojen hyllyille syyskuussa.

LUE MYÖS: Final Fantasy VII Remaken julkaisu lykkääntyy kuukaudella ja Cyberpunk 2077:n viidellä

Lykkääntymisestä huolimatta hypejuna äärimmäisen suositun pelinkehittäjän erittäin odotetun pelin ympärillä ei juurikaan hidastunut. Fanien luottamuksen muun muassa The Witcher -pelisarjalla lunastanut CD Projekt Red on kuitenkin yksi niistä harvoista studioista, joille fanit sallivat myöhästelytkin.

Peli tullaan julkaisemaan sekä konsoleille että PC:lle, mutta monelle tietokoneelle pelin hankintaa suunnitteleva harkitsee myös samalla laitteistonsa päivittämistä. Pelin virallisia laitteistovaatimuksia ei ole vielä paljastettu, mutta kyseessä on sen kokoluokan tripla-A -peli, että täyteen potentiaaliinsa se tuskin pääsee vanhalla raudalla.

Pelin Twitter-tili kaappasikin Nvidian mukaan hypejunaan, ehdottamalla rajoitettua erää pelin mukaan teemoitettuja näytönohjaimia. Nvidia ei suostunut paljastamaan suunnitelmiaan, mutta lopulta julkaisivat sumean kuvan pelin kultamustalla väriteemalla varustetusta näytönohjaimesta.

Vielä ei ole tietoa tuleeko rajoitettu erä olemaan valmistajan mahdollisista uusista korteista, vai onko kyseessä vain kosmeettinen päivitys jostain aiemmasta. RTX sarjan 2070 kortin uudelleen nimeäminen RTX 2077:ksi kuulostaisi esimerkiksi potentiaaliselta vaihtoehdolta…

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: CD Projekt Red.