Ensimmäisistä puolivälieristä jatkoon menivät NRG, Fnatic ja Renegades. Aikaisin huomenaamulla ENCE kohtaa NaVin.

NRG voitti omassa ottelussaan Vitalityn 2-0. Ottelun ensimmäinen kartta Overpass meni jatkoajalle ja päättyi lopulta NRG:n eduksi 25-23. Kartan selkeä ykkösnimi oli 52 kaappia kartassa takonut Vincent ”Brehze” Cayonte. Toinen kartta oli Mirage ja tämän NRG veikin mukavasti 16-11.

Fnatic mursi Northin kolmannessa kartassa

Fnaticin ja Northin välinen ottelu oli päivän puolivälieristä ainoa, joka meni kolmanteen karttaan. Fnatic hoiti oman karttavalintansa Miragen 16-6, kun taas North vei Nuken 16-10. Viimeinen kartta Inferno oli niinsanotusti yhtä maalia ja kartta päättyi selkeisiin 16-1 lukemiin.

Aussit passittivat ninjat kotikonnuille

Renegadesin ja Ninjas in Pyjamasin ottelu välieräpaikasta oli Australialaisten näytöstä. Ensimmäinen kartta Mirage päättyi vielä ruotsalaisten kannalta mairittelevasti Renegadesin tuloksellisesti tiukkaan 16-11 voittoon. Toisessa kartassa Australialaiset menivät menojaan ja Dust 2 päättyi 16-5. Näin siis Renegades 2-0 voitolla välieriin.

StarLadder CS2

@StarLadderCS
This is how Playoffs bracket of #StarSeriesS7 looks like after today's matches 👇
#csgo #cssltv

Huomenna pelataan vielä aikaisin aamulla viimeinen puolivälieräottelu NaVi – ENCE. Ottelun voittaja pelaa heti perään välieräpelinsä Renegadesia vastaan. Toisella puolella taulukkoa taas kohtaavat NRG ja Fnatic.

StarLadder CS2

@StarLadderCS
Take a look at the schedule for tomorrow!
#csgo #cssltv #StarSeriesS7

We can't wait to watch all these Bo3s! Are you too? 💥

Yllä olevat ajat ovat tunnin jäljessä Suomen aikaa. Encen ottelu alkaa siis noin kello 7:00 ja sitä voi seurata suomeksi ElisaViihdeSportin twitch-kanavalta tai englanniksi StarLadderin twitch-kanavilta:

StarLadderin twitch-kanava 1

Starladderin twitch-kanava 2

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.