Viime vuonna Dota 2 The International 8 -turnauksen voittanut OG on ilmoittanut, ettei Igor ”iLTW” Filatov enää jatka osana tiimin kokoonpanoa.

DCP-kausi on nyt kuumimmillaan, mutta OG:n suoritukset ovat olleet toistuvasti pettymyksiä. Tämän takia organisaatio on joutunut tekemään radikaaleja ratkaisuja tiimin kokoonpanossa. OG:n julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että vaikka iLTW on ilmiömäinen pelaaja, ei toivotunlaisia tuloksia ole syntynyt kauden aikana. Tästä syystä joukkueen ja pelaajan tiet jatkuvat eri suuntiin.

Igor ”iLTW” Filatov tuli osaksi OG:n rosteria tammikuussa, kun Per Anders Olsson ”Pajkatt” Lille jättäytyi pois joukkueen kokoonpanosta pelattuaan vain yhden kuukauden tiimin riveissä.

Спасибо Игор! Thank you Igor!
--> Read: facebook.com/notes/og/%D1%8…
#DreamOG

OG ei ole vielä ilmoittanut kuka tulee täyttämään iLTW:n paikan joukkueessa. Tiedotteessa kuitenkin luvataan, että lisää tietoa uudesta pelaajasta tullaan paljastamaan lähipäivien aikana.

Alun perin joukkueen ongelmat alkoivat siitä, kun jo pitkään tiimin riveissä pelannut Anathan ”ana” Pham ilmoitti jäävänsä määrittelemättömän pitkälle tauolle. Ilmoituksen jälkeen OG on etsinyt kuumeisesti uutta pelaajaa täyttämään joukkueen carry-positiota.

OG:n riveissä pelaavat myös suomalaiset Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli