World of Warcraftin Arena -turnauksia, sekä aikaisemmin myös Call of Duty ja Dota 2 -pelejä selostanut Rich Campbell ilmoitti saaneensa Blizzardilta potkut.

Campbell kertoi YouTubeen julkaisemassaan videossa, ettei häntä nähdä jatkossa enää Blizzardin järjestämissä turnauksissa selostajana. Tarkkaa syytä Campbell ei videolla kertonut, mutta sanoi hän ymmärtävänsä Blizzardin kannan.

Campbellin Twitch-striimi on kasvanut suuresti viimeisen vuoden aikana, katsojamäärien noustua joistain sadoista useisiin tuhansiin. Campbell on monesti kritisoinut World of Warcraft -peliä live-lähetyksissään, kuin myös Twitter-postauksissaan.

Lue myös: IS: Elias ”Jamppi” Olkkosen ja Valven oikeusjuttu etenee – oikea yhtiö haastettiin ja uhkasakkoa on pyydetty

Muutama viikko sitten nähtiin Campbellin striimissä hyvä esimerkki siitä, minkä takia luultavasti Blizzard ei halunnut hänen kanssaan enää yhteistyötä jatkaa.

Jos klippi ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Campbell sanoo YouTube-videollaan ymmärtävänsä, ettei Blizzardia edustavan henkilön pitäisi puhua niin kriittiseen sävyyn pelistä. Tämä ei ollut myöskään ensimmäinen kerta kun Campbell on saanut pelijätiltä potkut. Hän kuitenkin epäili sen olevan kerroista viimeinen.

Rich Campbell

@RichWCampbell
Fired again - no more WoW casting/ hosting

youtu.be/EUTNmkyTWko

Lue myös: Uudet VALORANT-skinit saivat pelaajat hämilleen – onko liipaisin lohikäärmeen penis?

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r