HenryG ylisti Riot Gamesin tulevaa FPS-peliä – ”paras peli mitä olen pelannut CS:GOn jälkeen”

Riot Gamesin tuleva hahmoihin pohjautuva FPS-peli sai positiivista palautetta CS:GO-kommentaattori Henry ”HenryG” Greeriltä, hänen päästyä testaamaan pelin alpha-versiota.

HenryG kertoi pelin olevan ”paras peli mitä hän on pelannut CS:GOn jälkeen”.

Projekti A:na vielä toistaiseksi tunnettu Riot Gamesin tuleva FPS-peli näyttää ottavan vaikutteita CS:GOsta, Overwatchista, sekä Apex Legendsistä. Pelin kierrokset ovat viisi vastaan viisi formaatissa, ja pelaajat valitsevat kierroksen alussa haluamansa hahmon ohjattavakseen, jokaisella hahmolla ollen erilaisia kykyjä.

Koskien pelin hahmoja, HenryG selkeytti pelaajien täytyvän ostaa hahmojensa kyvyt samalla tavalla kuin aseetkin. Voidaan ajatella että kyvyt ovat Projekti A:ssa kuin kranaatit CS:GOssa.

Kommentaattorin mukaan CS:GO-pelaajat tulevat myös tottumaan peliin helposti, kiväärien yleisesti ottaen tappaessa vastustajat yhdellä laukauksella päähän.

Vaikuttaa siltä, että Projekti A voi saada useita FPS-faneja ainakin kokeilemaan peliä. Riot Games on tämän lisäksi julkaisemassa myös koodinimillä Projekti L ja Projekti F kulkevat pelit. Päivämääriä yhdellekään julkaisulle ei ole vielä kuitenkaan annettu.

LUE MYÖS: Jättipommi! – Riot Games aikoo julkaista ainakin kolme uutta peliä

Lähteet: DotEsports/Twitter, Kuva: Monster Energy/Riot Games