Jättipommi! – Riot Games aikoo julkaista ainakin kolme uutta peliä

Riot Games paljasti suuria uutisia League of Legendsin kymmenvuotispäivän kunniaksi, mutta suurin osa ei koskenut kuitenkaan itse Leagueta.

Uusia projekteja sekä mobiiliversioita, Riot Games tuo faneilleen ison määrän uutta sisältöä. Kasasimme tähän kaiken, mitä League of Legendsin 10-vuotisjuhlalähetyksessä näytettiin.

League of Legends

The Rise of the Elements muuttaa miten Elemental Drakesit toimivat ja vaikuttavat Summoners Riftin ympäristöön. Muutokset tulevat voimaan 20. marraskuuta, mutta ovat testattavissa PBE-servereillä 22. lokakuuta alkaen.

Riot tuo uuden hahmon peliin. Senna tulee olemaan ensimmäinen ”tarkka-ampuja” tyyppinen support-hahmo, joka saa hänet erottumaan muiden support-hahmojen joukosta. Uusi versio pelistä nimeltään Wild Rift saapuu myös konsoleille, sekä mobiililaitteille. Peli ei ole suora porttaus, vaan optimoitu versio pelistä näille laitteille. Wild Rift on tarkoitus julkaista vuonna 2020.

Lokakuun 17. päivä alkaen Riot Games antaa myös Leaguen pelaajille lahjoja kymmenen päivän ajan, kymmenvuotisjuhlan kunniaksi. Pelimuoto Ultra Rapid Fire tekee myös paluun, tällä kertaa täydellä hahmokokoonpanolla.

Riot Games lisäsi myös League of Legendsin viimeisten yhdeksän kauden musiikeista albumit suoratoistopalveluihin.

Teamfight Tactics

Teamfight Tactics saa myös mobiiliversion, mutta toisin kuin Leaguessa, peli tulee olemaan suora porttaus joka mahdollistaa eri laitteiden välisen pelaamisen. Peli on tarkoitus julkaista vuoden 2020 alkupuolella. Ennakkorekisteröityminen on jo käynnissä Google Play Storessa.

Riot on myös kertonut julkaisevansa uusia hahmoja sekä iskuja peliin, kolmen–neljän kuukauden välein. Seuraava päivitys Rise of the Elements julkaistaan PC:lle 5. marraskuuta.

Legends of Runeterra

Jokaiselle jotakin, sillä Riot julkaisee myös oman Free-to-Play -korttipelin, joka sijoittuu League of Legendsin maailmaan. Pelaajat voivat halutessaan ostaa korttipakkoja, sekä yksittäisiä haluamiaan kortteja.

Ennakkorekisteröityminen peliin on käynnissä pelin verkkosivuilla, ja pelin testiversiota voi jo pelata rekisteröitymisen jälkeen. Peli on tarkoitus julkaista vuonna 2020 PC:lle, sekä mobiilille.

FPS-peli, taistelupeli, ja mahdollinen MMO

Kolme vielä nimetöntä peliä esiteltiin myös juhlalähetyksessä. Riot kertoi peleistä tarkkojakin yksityiskohtia, mutta pelit kulkevat vielä nimillä Project A, Project L, sekä Project F.

Project A on hahmoihin pohjautuva FPS-peli, joka sijoittuu lähitulevaisuuden Maahan. Riot Gamesin tarkoituksena on luoda oma kilpailullinen FPS-pelinsä.

Project L on taistelupeli, josta ilmoitettiin Evo 2019 -tapahtumassa ja juhlalähetyksessä näytettiin vain pieni pätkä siitä, miltä peli tulee mahdollisesti näyttämään. Pelinkehittäjien mukaan projekti on vielä alkuvaiheilla, eikä lisämateriaalia tulla näkemään ainakaan lähiaikoina. Lupaus lisätiedoista ensivuoden puolella kuitenkin saatiin.

Project L (Kuva: Riot Games)

Project F on viimeinen peli, mistä lähetyksessä kerrottiin. Peli näyttäisi olevan Runeterran maailmaan pohjautuva MMO, jossa pelaaja voi luoda hahmon, ja seikkailla Runeterran maailmassa muiden pelaajien kanssa.

Jokaisesta pelistä tullaan saamaan lisätietoja vuoden 2020 puolella, mutta epäilys on etteivät projektit tule näkemään päivänvaloa ennen vuotta 2021.

League of Legends Esports Manager

Riot aikoo vielä kermaksi kakun päälle julkaista pelin, joka antaa pelaajalle mahdollisuuden manageroida League of Legends joukkuetta, ja sen pelaajia. Peli tulee myös auttamaan Leaguen e-urheiluskeneä, sillä osa pelin tuotoista menee suoraan pro-joukkueiden tukemiseen.

Edellämainittujen lisäksi näimme myös vilahduksia uudesta lautapelistä, sekä League of Legendsiin pohjautuvasta animoidusta sarjasta nimeltään Arcane. Näistä saamme myös lisätietoa tulevaisuudessa.

Riot Gamesin sanojen mukaan, yhtiö laittaa nyt ”s” kirjaimen nimensä perään.

Lähteet: DotEsports/Riot Games, Kuva: Riot Games


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.