r/GlobalOffensive Reddit-lankaan julkaistiin jälleen uusi bugi, joka löydettiin Valven Counter-Strike: Global Offensive pelistä.

Reddit-käyttäjä u/Zoddom on löytänyt CS:GO:sta bugin, joka saa pelaajat hämmästymään. u/Zoddom julkaisi YouTubessa videon, jossa hän selittää miten bugi toimii. Kyseessä on aseen tarkkuuteen viittaava tapaus. Kun kävelytilasta menee kyykkyyn ja alkaa ampumaan, ensimmäiset aseen panokset ovat todella epätarkkoja.

Lue myös: Taas uusi CS:GO-bugi – näin ostat tiimikavereille defuse kittejä ja kranaatteja

Tällaista ei missään nimessä kuuluisi olla CS:GO:ssa, sillä useille pelaajille on ”opetettu” kyyristymään liikkumisen jälkeen, kun havaitset vihollisen. Kun menet kyykkyyn vaikkapa juoksemisen jälkeen ja aloitat ampumisen, aseen tarkkuus paranee nopeasti.

Bugi tapahtuu vain, jos pelaaja menee kyykkyasentoon heti kävelyn jälkeen ja ampuu aseellaan. Mikäli pelaaja juoksee ja menee kyykkyyn, luotien tarkkuus säilyy.

Videossa u/Zoddom selittää yksityiskohtaisesti, kuinka bugi toimii. Videon tehnyt pelaaja on löytänyt tämän bugin aiemmin jo vuonna 2019, mutta siitä huolimatta Valve ei ole tehnyt mitään sen korjaamiseksi.

Jos video ei näy, voit katso sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: Valve