Cloud9 on viimeistellyt Valorant-kokoonpanonsa virallistamalla Daniel ”vice” Kimin signeerauksen. Vice on pelannut jo jonkin aikaa muun kokoonpanon kanssa, ja tämän vuoksi 24-vuotiaan amerikkalaisen virallistamista joukkueeseen osattiinkin jo odottaa.

Vice on pelannut Cloud9:n kanssa Immortals First Light -turnauksesta saakka Cypheriä, sekä lähiaikoina satunnaisesti Breachia ja Omenia. Hän kavi hetkellisesti pelaamassa Prospectsin riveissä T1 x NSG Showdown -turnauksessa – missä Cloud9 päätti pelata entisen Fortnite-ammattilaisen Jake ”Poach” Brumleven kanssa – mutta liittyi tämän jälkeen heti takaisin Cloud9:n kokoonpanoon (epävirallisesti).

Ennen tätä on vice pelannut ammattilaisena CS:GO:ta muun muassa organisaatioiden eUnited, Team SoloMid, Ze Pug Godz, Rogue, sekä Cloud9:n riveissä. Support-roolia pelannut vice on siirtynyt samankaltaiseen roolitukseen myös Valorantissa, ja auttaa hän nyt joukkueen tähtipelaaja Tyson ”TenZ” Ngoa loistamaan.

Voit katsoa Cloud9:n vicelle julkaiseman tervetulovideon uutisen alusta.

Lue myös: G2:n Valorant-pelaajan isä menehtyi kesken turnauksen – jatkoi pelaamista ja voitti neljännen peräkkäisen mestaruuden

Cloud9:n Valorant-kokoonpano:

🇨🇦 Tyson ”TenZ” Ngo
🇺🇸 Mitch ”mitch” Semago
🇺🇸 Josh ”shinobi” Abastado
🇺🇸 Skyler ”Relyks” Weaver
🇺🇸 Daniel ”vice” Kim

Cloud9

@Cloud9
You've seen him around the server with the squad and now it's official.

Join us in welcoming @vice_cs back to the Cloud9 family as the 5th member of #C9VAL!
🕵️ youtu.be/w2mZSyCUQow

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.