Pitkään odotettu ranskalaisten joukkueiden vaihtokauppa, ”The French Shuffle” on nyt tapahtumassa. Guillaume ”Nel” Canelo kertoo artikkelissaan, että kaksi uutta ranskalaista superjoukkuetta tullaan muodostamaan G2 Esports ja EnVyUs organisaatioiden CS:GO joukkueista.

Canelo kirjoittaa että G2 tulee pudottamaan kokoonpanostaan Adil ”ScreaM” Benrilitomin ja Cédric ”Rpk” Guipouyn, G2 myös tulee siirtämään Eduoard ”SmithZz” Dubourdeauxin valmennusrooliin. Tämän kaiken G2 tekee tehdäkseen tilaa kolmelle EnVyUs pelaajalle. Canelon mukaan, Nathan ”NBK” Schmitt, Kenny ”kennyS” Schrub ja Dan ”apEX” Madesclaire siirtyisivät G2 organisaation CS:GO rosteriin.

Canelon mukaan pelaajat, jotka eivät pääse tähän superjoukkueeseen, muodostavat uuden joukkueen nykyisen EnVyUs pelaajan Vincent ”Happy” Cervonin johdolla. On epäselvää minkä organisaation nimen alle tämä joukkue siirtyisi, mutta Canelo osaa kertoa, että joukkue muodostuisi Cédric ”Rpk” Guipoysta, tämän hetkisestä EnVyUS pelaajasta Christophe ”SIXER” Xiasta, nykyisestä LDLC pelaaja Alexandre ”xms” Fortesta ja Vexedin David ”devoduvek” Dobrosavljevicistä.

Toista joukkuetta tulisi valmentamaan entinen Counter-Strike: Source pelaaja Damian ”maLeK” Marcel, jota on lähestytty jo EnVyUs:in ja muiden joukkueiden toimesta.

Camelon mukaan, suurin osa pelaajista jotka jäävät ilman joukkuetta ”pakan sekoituksen” aikana, ovat jo saaneet uuden paikan uudesta joukkueesta tai tarjouksia pelaajapaikasta. ScreaM on huhujen mukaan saanut tarjouksen FaZe Clanista, jossa hän astuisi Phillip ”aizy” Aistrubin kenkiin. Aistrub taas jatkaisi matkaansa entiseen Dignitakseen, nykyiseen ”North” joukkueeseen. Joukkueessa ”aizy” korvaisi Reuben ”RUBINO” Villarroelin.

Toinen pelaaja joka jää ilman joukkuetta on entinen G2 ja nykyinen LDLC pelaaja Kevin ”Ex6TenZ” Droorlans, jota oli huhuttu mukaan Happy:n joukkueesen, mutta jää ilmeisesti ilman paikkaa.

Ex6TenZ onkin ilmaissut twitterissä tyytymättömyyttään EnVyUs joukkueelle ja Cédric ”Rpk” Guipoylle.

Ex6TenZ

@Ex6TenZZZZZZZ
Wow @TeamEnVyUs ? @G2RpK after all that I did for you? really? 😐🤢😰