Tiedätkö CS:GO:sta kaiken ja vähän päälle? Haluatko päästä jakamaan asiantuntemustasi muillekin? Eurheilu.org etsii uutta CS-orientoitunutta freelance-kirjoittajaa/sisällöntuottajaa riveihinsä.

Toimituksella on tällä hetkellä palava tarve osa-aikaiselle Counter-Strike tietäjälle, joka pystyisi kirjoittamaan pelistä ja sen kilpaskenestä asiantuntevaa tekstiä. Plussaksi katsotaan, jos sellaiset pelit kuin League of Legends tai Overwatch olisivat jollain tasolla tuttuja.

Mikäli CS-maailma on siis sinulle entuudestaan läpihuutojuttu, seuraat pelit minoreista majoreihin, tunnet joukkueiden kokoonpanot ja kynä (näppis) pysyy hyvin hanskassa, laita meille hakemusta tulemaan.

Papukaijamerkki myös niille, joilta hoituu mahdollisuuksien mukaan kuvaaminen, videoiden editointi ja muu median pyörittely. Julkaisualustana toimii WordPress, joten senkään tuntemus ei ole haitaksi. Ja hyvähän se olisi jos jotain aikaisempaa kokemusta löytyy kirjoittamisen parista.

Osana tiimiä pääset kirjoittamaan kilpapelaamisen ajankohtaisista tapahtumista ja voit silloin tällöin päästä edustamaan toimittajana erilaisiin tapahtumiin. Kirjoittamisesta myös maksetaan pieni korvaus. Mikäli positio kuulostaa sinun pelityyliisi sopivalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja kirjoitusnäyte osoitteeseen rekry@nordicsportmedia.com. Kirjoitusnäyte voi olla esimerkiksi jokin fiktiivinen uutinen CS-maailmasta.

Lue myös: Sisällöntuotantoa peleistä ja pelaamisesta – Vinkkejä kiinnostuneelle

Kommenttikenttään voit heittää polttavimmat kyssärit aiheesta.