ELEAGUE starttaa ensi viikolla ja nyt esittelemme ensimmäisen viikon kilpailevat tiimit. Odotettavissa on todellinen Amerikan mantereen kisa, kun neljä huippujoukkuetta kohtaa viikon aikana toisensa ja taistelee pääsystä playoffeihin. Ensimmäisenä tulikokeessa ovat: Team Liquid, Cloud9, Luminosity Gaming ja Renegades. Käymme hieman läpi joukkueita ja niiden taustoja ennen, kuin odotettu ELEAGUE starttaa. Kyseessä on siis ensimmäinen valtakunnalliseen kaapeliverkkoon televisioitu eSports -turnaus, joka on myös nähtävissä Twitchissä, kuten aiemmin uutisoimme. Sarja hakee suurta julkisuutta ja näkyvyyttä lajille ja sen taustalla on todella suuria median tekijöitä, kuten Turner Broadcasting. Kaikki joukkueet ovat tuttuja toisilleen ESL Pro Leaguesta, joten ne tietävät, mitä odottaa. Käydään itse asiaan, eli tiimeihin.

Luminosity Gaming: Gabriel ”FalleN” Toledo, Fernando ”fer” Alvarenga, Marcelo ”coldzera” David, Lincoln ”fnx” Lau, Epitacio ”TACO” Pessoa ja Wilton ”zews” Prado. Major -voittajilla on ollut hiukan heikompaa suorittamista viime aikoina MLG Major Championship: Columbuksen jälkeen. Joukkue joutui jättämään CEVO Season 9:n väliin ollessaan Ruotsissa DramHack Masters: Malmon turnauksessa, jossa se jäi lohkovaiheeseen kaikkien suureksi yllätykseksi. Brasilialaiset ovat kuitenkin voittaneet DreamHack Austinin ja ESL Pro Leaguen Season 3:n finaalin, joten sen uskotaan olevan tämän lohkon vahvin joukkue. Onko näin, sen näemme aivan pian, kun ensimmäinen turnausviikko käynnistyy parin päivän päästä.

Cloud9: Mike ”shroud” Grzesiek, Tyler ”Skadoodle” Latham, Jake ”Stewie2k” Yip, Jordan ”n0thing” Gilbert, Alec ”Slemmy” White ja Andrew ”Irukandji” Timmerman. Cloud9:llä on myös ollut haasteita, kun Sean “sgares” Gares lähti joukkueesta. Strategista osaamista on puuttunut ja Stewie2k:n hankinta ei vielä ole näkynyt tiimin suorituksissa. Cloud9 ottaa pienen riskin nimittäessään Slemmyn rosteriin ja kukaan ei tiedä, mitä hän tiimille voi tuoda. ELEAGUEN ensimmäinen viikko on varmasti hyvä testi joukkueelle ja se uskoo löytävänsä taas uuden vaihteen tällä kokonpanolla.

Renegades: Yaman ”yam” Ergenekon, Justin ”jks” Savage, aron ”AZR” Ward, Karlo ”USTILO” Pivac, Chad ”SPUNJ” Burchill ja Nicholas “peekay” Wise. Autraliasta Pohjois-Amerikkaan muuttanut joukkue ei vielä ole vaikuttanut ESL Pro League 3:ssa mitenkään merkittävästi. Se ei ole päässyt jatkoon yhdestäkään NA karsinnoista ja he jäivät seitsemänneksi ESL Pro Leaguessa. Lohko ei ole missään tapauksessa australialaisille helppo, sillä vastustajat ovat kaikki joko Pohjois- tai Etelä-Amerikasta ja niillä on huomattavasti enemmän meriittejä tilillään. Joukkue tarvitsee todellisen ihmeen suorituksissaan, jos se aikoo päästä jatkoon turnauksessa.

Team Liquid: Kenneth ”koosta” Suen, Spencer ”Hiko” Martin, Jonathan ”EliGE” Jablonowski, Nick ”nitr0” Cannella, Eric ”adreN” Hoag ja Luis ”peacemaker” Tadeu. Juuri äsken peacemakerin Tempo Stormista valmentajakseen hankkinut Team Liquid yrittää palata takaisin huipulle, sen oltua vaikeuksissa s1mplen ja ja valmentaja GBJame^s:n lähdön jälkeen. Peacemaker toi Tempo Stormin pelaamiseen rauhallisuutta ja sitä samaa toivoo myös Liquid häneltä. Joukkueen iskukyky punnitaan ensi viikolla tositoimissa, kun ELEAGUE nyt alkaa.

Tästä se sitten lähtee, paljon puhuttu ja mainostettu ELEAGUE, jonka pitäisi nostaa eUrheilu uudelle tasolle suuren yleisön silmissä. Tuoko se lisää katsojia ja valloittaako turnaus fanien sydämet? Siihen tulee vastauksia todella nopeasti, kun ensimmäinen viikko starttaa neljän todella kovan tiimin keskinäisellä kamppailulla jatkopaikasta.

Lähde: thescoreesports.com