Ensimmäinen kartta tässä ottelussa on Overpass. Tämä vihje keskittyy siihen. Overpass on erittäin hyvä kartta G2.lle tähän otteluun. EnVyUs on pelannut Overpassia tänä vuonna vain viisi kertaa, joka on erittäin vähän. Overpass ei muutenkaan kuulu EnVyn parhaimpiin karttoihin.

EnVyUs on ollut huimassa laskukierteessä älyttömän kauan. Pelaajat eivät näytä ollenkaan varmoilta ja taktiikat puuttuvat kokonaan. On näyttänyt siltä, että joukkue ei edes yritä pelata yhteen, joka on joskus jopa odotettavaa Happy:n luotsaamalta joukkueelta.

G2 näytti Sydneyssä jo paljon paremmalta ja pelasivat juuri esimerkiksi Overpassissa kaksi hyvää ottelua. Tiukka tappio fnaticille ja voitto NRG:stä. Muutenkin joukkue näyttää parantavan jatkuvasti.

Ilmassa on ollut huhuja, että lähiaikoina tulisi ns. “French shuffle” eli ranskalaiset joukkueet vaihtaisivat pelaajiaan. Huhuissa on ollut mukana sekä Envyn pelaajia, että myös G2 pelaajia, joten en anna tälle painoarvoa tässä ottelussa, sillä G2 todellakin haluaa itsensä Wembleyn finaaleihin.

StayInPit:n statistiikkojen mukaan EnVyUs on kaikista ns. “top tier” joukkueista huonoin Overpassissa. Joukkueella on vain 18,9% voittoprosentti CT puolen kierroksista, ja 51,2% voittoprosentti terroristi-puolella. Kokonaisuudessaan joukkueella on vain 30% kierroksista voitettuja ja he eivät ole edes pystyneet voittamaan yhtään ottelua. Nämä statistiikat ovat siis viimeisen sadan päivän ajalta. Lisää statistiikkoja löydät veikkausvedosta, kuten nämäkin tämänkin artikkelin tilastot.


G2 on taas erittäin hyvät voittoprosentit ja se näkyy kyllä tekemisessäkin. Joukkueella on erittäin vahva CT-puoli, jonka pitäisi kyllä riittää ottamaan kierroksia EnVyltä pois. Kuvastakin näkee, että G2 voittaa suurimman osan Overpass peleistään, ja ottaen huomioon, että G2 yleensä pelaa parempia vastustajia vastaan, kun EnVyUs, annan G2 ison edun tässä ottelussa.

EnVyUs on voittanut tasan 0 pistoolikierrosta Overpassissa tänä vuonna. Eli viimeisestä viidestä kerrasta EnVy on voittanut 0. Tämä on yksi erittäin iso tekijä, miksi EnVy ei ole saanut kierroksia paljoa. G2 on voittanut 50%.

Kaiken kaikkiaan prosentit eivät merkkaa paljoa. Ne ovat vain statistiikkoja, jonka avulla todistamme omia väitteitämme. Näistä voidaan vetää mielestämme johtopäätös, että G2

pitäisi hoitaa tämä ottelu helposti ottaen huomioon edellisen Overpass ottelun näiden kahden joukkueen välillä, joka pelattiin 4.4.2018 ja joka päättyi G2 voittoon numeroin 16-2.

Meidän pelivalintamme:

G2 -4,5 @ 1,90