Call of Duty: Warzone saa 16. joulukuuta uuden kartan nimeltä Rebirth Island, sekä kaksi uutta Gulagia.

Warzone eroaa muista lajityyppinsä peleistä yhdellä yksityiskohdalla, Gulagilla joka palauttaa pelaajan takaisin henkiin, mikäli tämä onnistuu voittamaan vastustajan 1v1-taistelussa.

Tähän saakka pelissä ollut vain yksi ja sama Gulag-kartta, joka tulee muuttumaan 16. joulukuuta, Black Ops Cold War -pelin integroituessa Warzonen kanssa. Activision on kertonut pelaajien saavan tällöin uuden kartan nimeltään Rebirth Island, sekä kaksi uutta Gulagia.

Warzone saa uuden Rebirth Island -kartan. (Kuva: Infinity Ward)

Activision kertoi Rebirth Island -kartan tuovan mukanaan intensiivistä lähitaistelua, jota on aikaisemmin nähty muun muassa Warzone Mini-BR -pelitilassa. Karttaa on mahdollista pelata Quads ja Trios -pelimuodoissa, pelaajamäärän ollessa kuitenkin pienempi kuin Verdanskissa.

Tämän lisäksi karttaa on mahdollista pelata uudessa Resurgence-pelitilassa, jossa pelaajilla on viisi elämää, Gulagin ollessa pois käytöstä.

Resurgence-pelitila:

  • Gulag on suljettu. Pelaajilla on viisi elämää.
  • Tapettuasi vihollisen, näet hetken aikaa kartalla hänen tiimikavereiden sijainnin.
  • Jos kuolet, toivo tiimiläistesi pysyvän hengissä kunnes Resurgence-aikasi on kulunut loppuun ja palaat takaisin henkiin. Jos tiimisi kuolee, häviätte pelin.
Rebirth Island saa myös oman Gulag-karttansa. (Kuva: Infinity Ward)

Uusi Rebirth Island -kartta saa myös oman Gulaginsa, joka sijoittuu saarella olevan vankilan alapuolelle. Molemmilla puolin karttaa sijaitsevat metalliset ovet, jotka tarjoavat pelaajille nopean reitin areenan lävitse, mutta sulkeutuvat pelaajan niistä juostessa.

Verdanskin uusi Gulag-kartta, joka on kopio ikonisesta Nuketownista. (Kuva: Infinity Ward)

Verdanskin vanha suihkuhuoneelta näyttävä Gulag vaihtuu myös Black Ops Cold War Season 1:n mukana uuteen. Uusi Gulag muistutta kovasti ikonista Call of Duty: Black Ops -pelin Nuketownia, ollen kuitenkin tällä kertaa puulavasteista rakennettu studiotila.

Lue myös: 6-vuotias FaZe Clan -tähti bannattiin Warzonesta kesken Twitch-striimin – murtui isänsä kanssa kyyneliin

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.