6-vuotias FaZe Clan -tähti bannattiin Warzonesta kesken Twitch-striimin – murtui isänsä kanssa kyyneliin

RowdyRogan on 6-vuotias Call of Duty: Warzone -pelin striimaaja, joka valloitti Twitchin vuonna 2020. Nuoren pelitaiturin kyvyt ovat tuoneet hänelle jopa sopimuksen e-urheiluorganisaatio FaZe Clanin kanssa.

Nyt Roganin matkaan on tullut kuitenkin mutkia, Activisonin bannattua hänen Warzone-tilinsä joulukuun 9. päivä, kesken tämän Twitch-striimin.

– Kuten te jotkin jo tiedätte, Rogan bannattiin tänään Warzonesta kesken striimin. Yritämme saada tiimin kanssa tilanteen hoidettua ja pidämme teidät ajan tasalla. Kiitos kaikesta tuestanne. #FreeRogan, kertoi Roganin isä Twitterissä.

Rogan ja hänen isänsä olivat silminnähden murtuneita Activisonin päätöksestä. Vaikkakaan syytä banneille ei kerrottu, voimme olettaa niiden johtuvan Roganin nuoresta iästä.

Activisionin käyttöehdoissa todetaan, että kaikkien tuotteidensa käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita. Kaikkien pelaajien on hyväksyttävä nämä ehdot ennen pelaamista. Tähän sisältyy myös Warzone, josta Rogan on tunnettu.

Rogan on saanut tapauksen jälkeen valtavan määrän tukea Call of Duty -yhteisöltä, joka yrittää nyt saada hashtagin #FreeRogan trendaamaan Twitterissä. Jää kuitenkin vain nähtäväksi, aikooko pelijätti perua päätöstään.

Tällä hetkellä, RowdyRogan pitää hallussaan yli 118 000 YouTube-tilaajaa, sekä 84 000 Twitch-seuraajaa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: RowdyRogan Twitter / Infinity Ward


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004