Brittimedia riepottelee elinikäisen pelikiellon saanutta Fortnite-pelaajaa

Eurogamer on huomioinut omassa artikkelissaan, miten kovaan mediamylläkkään FaZe Clanin riveissä pelaava Jarvis ”Jarvis” Kaye on joutunut kotimaassaan. Brittimedia on nimittäin repinyt Fortnite-tähdestä varsin tylyjä otsikoita.

Eritoten The Daily Mail ja The Sun ovat iskeneet pelaajan kimppuun. Esimerkiksi The Mail on nostanut esiin sen, miten Jarvis tienasi yli 20 000 puntaa tekemällään ”matelevalla” anteeksipyyntövideolla. Toisessa artikkelissa annettiin tarkka rahallinen arvio asunnosta, jossa Jarvis perheineen asustaa. Jutussa ennettiin myös ymmärtää, että toimittaja oli käynyt heidän kotiovellaan haastattelemassa pelaajan äitiä.

The Mail julkaisi myös artikkelin, jossa lehti päivitteli FaZe Clanin Los Angelesissa sijaitsevia treenitiloja. Jo otsikossa mässäiltiin melko reippaasi aiheella: ”Revealed: British Fortnite star FaZe Jarvis who was banned for ‘cheating’ lives in £11.6m Hollywood mansion with his teammates.”

Puolestaan The Sun löi lisää vettä myllyyn omalla otsikollaan: ”PAYS TO PLAY Inside Fortnite cheat FaZe Jarvis’ £11.6million Hollywood Hills mansion with 10 bedrooms, cinema and a stripper pole.”

Kohtelu tuntuu kaikkineen rajulta, sillä Jarvis on vasta 17-vuotias.

Ongelmat saivat alkunsa siitä, kun Jarvis oli ladannut verkkoon videon, jossa hän käytti aimbot-huijausohjelmaa pelatessaan Fortnitea. Hän ei käyttänyt ohjelmaa omalla päätilillään. Lähetyksessä hän myönsi käyttävänsä bottia, ja ilmeisesti ajatuksena oli kauhistella, miten ylivoimainen kyseinen ohjelma on.

LUE MYÖS: FaZe Clanin nuori Fortnite-pelajaa sai elinikäisen porttikiellon – Syynä huijausohjelman käyttäminen