HLTV.org kasasi videolle kokoelman Evil Geniuses:in pelaaja Vincent ”Brehze” Cayontesin parhaista paloista ESL One New York 2019 -turnauksessa, jossa hänet nimettiin turnauksen tähtipelaajaksi.

Tähtipelaajan palkinto oli 21-vuotiaalle amerikkalaiselle hänen uransa toinen. Brehze debytoi turnauksessa EG:n riveissä, joka päihitti finaalissa Astraliksen voittaen New Yorkissa pelatun 200 000 dollarin turnauksen.

Brehze voitti palkinnon 1.29 rating luokituksellaan, joka oli turnauksen korkein. Toiseksi sijoittui hänen joukkuekaverinsa Tsvetelin ”CeRq” Dimitrov, myöskin korkealla 1.27 rating luokituksella. Rating luokitusta käytetään mittaamaan pelaajien suoritusta peleissä, 1.00 ollessa keskiarvo.

Katso alapuolelta Brehzen parhaimmat osumat turnauksessa. Videon on kasannut HLTV.org sivuston editoija Rama ”djuhana” Djuhana.

Kuva: Adela Sznajder / DreamHack