Sharks on jäädyttänyt Fillipe ”pancc” Martinsin heidän CS:GO-kokoonpanostaan neljän-kuuden kuukauden ajaksi.

Fillipe ”pancc” Martins lähestyi 16-vuotiasta Twitch-striimaajaa sosiaalisessa mediassa ja käyttäytyi seksuaalisesti häiritsevästi.

Giselle Esquine julkaisi Twitter- ja WhatsApp viestejä, jossa pancc kertoi haluavansa intiimisiä kuvia ja seksiä hänen kanssaan, vaikka Esquine oli silloin vielä 15-vuotias. Pancc antoi ymmärtää, että hän on alaikäinen ja halusi pitää viestit vain heidän välisenään.

Maanantaina brasilialaispelaaja tuli asian myötä julki Twitter-tilillään, jossa hän pahoitteli ja myönsi tehneet asiat.

– Hei, tulin tänne kirjoittamaan erittäin pahasta tapahtumasta ja rumasta virheestä, jonka tein. Kyllä, tein virheen ja se oli kauheaa, tunnen itseni kaudeaksi ihmiseksi puhuessani alaikäisen tytön kanssa, pancc kirjoitti.

HERO pancc

@panccfps
e perdão @gi__esquina, eu lamento pelo que aconteceu e me arrependo muito por isso, foi totalmente errado e eu quero melhorar e agir como uma pessoa certa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sharks-organisaatio otti asian vakavasti. Pelaajan täytyy hakeutua hoitoon, jonka organisaatio maksaa, eikä hän voi palata joukkueen riveihin ilman lääkärintarkastusta.

22-vuotiaan palkasta myös 25% lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka tukee seksuaalisen häirinnän uhreiksi joutuneita naisia.

Pancc on tällä hetkellä Sharksin ei-aktiivisessa kokoonpanossa ja hän nostaa samaa palkkaa kuin penkillä istuvat pelaajat.

YNG Sharks

@sharksesportsgg
Pancc é suspenso pelos yng Sharks.

Mais informações em: facebook.com/SharksEsportsT…

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Draft5