Brasilialainen CS:GO-pelaaja jäädytettiin joukkueesta seksuaalisen häirinnän takia – pelaajan palkasta neljäsosa seksuaalisen häirinnän uhreille

Sharks on jäädyttänyt Fillipe ”pancc” Martinsin heidän CS:GO-kokoonpanostaan neljän-kuuden kuukauden ajaksi.

Fillipe ”pancc” Martins lähestyi 16-vuotiasta Twitch-striimaajaa sosiaalisessa mediassa ja käyttäytyi seksuaalisesti häiritsevästi.

Giselle Esquine julkaisi Twitter- ja WhatsApp viestejä, jossa pancc kertoi haluavansa intiimisiä kuvia ja seksiä hänen kanssaan, vaikka Esquine oli silloin vielä 15-vuotias. Pancc antoi ymmärtää, että hän on alaikäinen ja halusi pitää viestit vain heidän välisenään.

Maanantaina brasilialaispelaaja tuli asian myötä julki Twitter-tilillään, jossa hän pahoitteli ja myönsi tehneet asiat.

– Hei, tulin tänne kirjoittamaan erittäin pahasta tapahtumasta ja rumasta virheestä, jonka tein. Kyllä, tein virheen ja se oli kauheaa, tunnen itseni kaudeaksi ihmiseksi puhuessani alaikäisen tytön kanssa, pancc kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sharks-organisaatio otti asian vakavasti. Pelaajan täytyy hakeutua hoitoon, jonka organisaatio maksaa, eikä hän voi palata joukkueen riveihin ilman lääkärintarkastusta.

22-vuotiaan palkasta myös 25% lahjoitetaan voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka tukee seksuaalisen häirinnän uhreiksi joutuneita naisia.

Pancc on tällä hetkellä Sharksin ei-aktiivisessa kokoonpanossa ja hän nostaa samaa palkkaa kuin penkillä istuvat pelaajat.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Draft5


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.