Sunnuntai-iltana se selvisi: Aleksib nähdään IEM Katowicen pudotuspeleissä! G2 dominoi ratkaisevassa ottelussa tanskalaista kokoonpanoa.

Se oli siinä! Aleksi ”Aleksib” Virolainen ja hänen uusi joukkueensa G2 Esports lunasti sunnuntaina paikan IEM Katowicen pudotuspeleissä voittamalla Astraliksen 2-1. Viimeinen kartta oli jäätävää suorittamista.

Intel® Extreme Masters

@IEM
.@G2esports close out the lower bracket in a very convincing last game!

They eliminate @AstralisCS from #IEM Katowice 2022 after completing the reverse sweep

Ancient | 12-16
Dust 2 | 16-5
Inferno | 16-1

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Aleksib:n G2 Esports aloitti IEM Katowice 2022 -turnauksen lohkovaiheessa huonosti, kun perjantaina Fnatic lähetti joukkueen alempaan kaavioon lukemin 1-2.

G2 joutui tilanteeseen, missä heidän pitäisi voittaa kaikki tulevat ottelut, jotta he pääsevät pelaamaan Spodek Arenalle pudotuspeleihin.

Lower bracketin matka alkoi Team Liquidin murskauksella lauantaina. Selviytymistaistelun ensimmäisessä vaiheessa Aleksib laitettiin karttaan, mitä hän ei ole pelannut yhtään ennen tätä ottelua. Vertigo meni silti G2:n hyväksi selvästi 16-8. Tämän jälkeen Team Liquid lähetettiin kotiin 16-5.

Lue lisää: Aleksib:n joukkue lähetti Team Liquidin kotiin – G2: ”NiKo smurffaa laneilla”

Seuraavaksi sunnuntaina vastaan asettui FURIA Esports. Brasilialainen kokoonpano tarjosi täydet kolme karttaa vastusta, mutta taipui lopuksi 2-1. Nuke päättyi 16-13, Mirage 13-16 ja ratkaiseva kartta Inferno 16-10.

Lue lisää: Aleksi ”Aleksib” Virolaisen G2 lähetti brasilialaiset pakkaamaan

Taistelu Astraliksen kanssa oli viimeinen testi ennen Spodek Arenan huikeaa LAN-tunnelmaa yleisön kanssa. Voittaja areenalle ja häviäjä pakkaamaan tavaroita sekä lentokentälle.

Otteluparissa lähdettiin ensiksi Astraliksen valitsemaan Ancientiin. G2 näytti hallitsevan karttaa ja menevän selvään voittoon 8-0 johdossa, mutta tanskalaiset saivat hyvin pelistä kiinni. Astralis lopetti kartan hyvällä formilla 10-5 tappioasemassa. Pistoolikierroksesta voitto ja tanskalaiset nousivat 10-11 johtoon. G2 sai pari kierrosta välissä, mutta Astralis puolusti hyvin ja voitti 12-16. Kristian ”k0nfig” Wienecke otti 30 frägiä ja Nikola ”NiKo” Kovač 29.

G2 Esports

@G2esports
Get yourself a hypeman like Aleksi

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Toinen kartta oli G2:n valitsema Dust2. Tanskalaiset hoitivat pistoolikierroksen, mutta G2 Esports jyräsi hyökkäyksessä 11-4 voittoon. G2 pelasi tasaisesti hyvin ja voitti kartan selvästi 16-5

Lue myös: Team Vitality ulos turnauksesta! Tähtipelaajalta surkea suoritus Miragessa

Kaiken ratkaisi Inferno. Paineet kasaantuivat yhteen karttaan, sillä voittaja pääsee jatkoon. Kansainvälinen superjoukkue G2 sai upean 8-0 alun karttaan CT-puolella. Tanskalaiset saivat yhden kierroksen välissä, mutta G2 jatkoi dominointia ja puolisko päättyi 14-1. T-puolella joukkue haki nopeasti puuttuvat kierrokset ja murskasi Astraliksen 16-1.

NiKo sai otteluparissa huimat 72 tappoa ja ratingin 1.69.

G2 Esports

@G2esports
16-1

WE'RE IN THE PLAYOFFS 🥳

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

G2 pelaa pudotuspeleissä seuraavan kerran 25. helmikuuta kello 19.00. Silloin vastassa on Virtus Pro.

Katowicen infopaketti

  • Turnaus: IEM Katowice 2022
  • Sijainti: Katowice, Puola
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 15.2-27.2.
  • Palkintopotti:1 000 000 dollaria
  • Järjestäjä: ESL
  • Fantasy-peli: HLTV
  • Otteluohjelma: Tässä
  • Striimit: ESL TV A ja ESL TV B

Lue myös: NaToSaphiX: ”En yritä aloittaa mitään draamaa, mutta…” – Aiheena Aleksib:n hypejuna

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!