No nyt on! G2 Esportsia edustava teinitähti jakoi Twitteriin kuvan Steam profiilistaan. Superlupaus m0NESY:lla 15 000 tuntia CS:GO:ta vyön alla!

Sanotaan, että jos haluat olla jossain maailmanluokan ammattilainen tulisi sitä harrastaa 10 000 tunnin ajan. Noh, G2 Esportsia edustava 16-vuotias Ilya ”m0NESY” Osipov on ottanu neuvosta vaarin, ja harjoitustunnit on niin sanotusti kellotettu. Vuonna 2005 syntyneen Osipovin Steam tili on luotu 1. marraskuuta 2012, eli vajaa 10 vuotta sitten. Käytännössä siis hän on pelannut CS:GO’ta keskimäärin 1500 tuntia vuodessa siitä lähtien.

Lue myös: Jampin Team Liquid voitti Natus Vinceren – pelissä nähtiin Neon

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Kova harjoittelun tulos näkyy myös pelikentillä. Osipov liittyi osaksi suomalaistähti Aleksi ”Aleksib” Virolaisen edustamaa G2 Esportsia tämän vuoden alussa ja jälki serverillä on ollut varsin tuhoisaa. Aiemmin pelkästään tier 2 ja 3 -tason otteluita pelannut nuorukainen on pelannut G2:sen kanssa 19 karttaa, joista HLTV rating on 1.14. Kun ottaa huomioon nuoren iän ja kokemattomuuden isoissa valoissa voidaan suoritusta pitää uskomattomana.

Tämä toimikoon samalla myös esimerkkinä sekä insipiraationa tulevaisuuden tähdille sekä nuorille, jotka haaveilevat kilpapelaamisesta ammattilaisena. Ammattistatuksen saavuttaminen vaatii loputtoman määrän harjoittelua sekä tunteja harrastuksen parissa. Ilman sitä ei tuloksia tule.

Lue myös: Smooya penkitettiin – akatemiajoukkueesta nostettiin uusi AWP-pelaaja

Kuva/Image: HLTV

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!