Lauantai päättyi suruun suomalaisittain. Aleksi ”Aleksib” Virolainen palasi kokoonpanoon ja pettyi.

G2 sai pelinsisäisen johtajan takaisin koronalta huippuliigan lohkovaiheen viimeisiin otteluihin. Tärkeässä ottelussa lauantai-iltana nähtiin G2 Esports ja Entropiq. Ottelupari päättyi 1-2 venäläisten voittoon.

G2 Esports

@G2esports
All my homies hate ESL Pro League

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Aleksi ”Aleksib” Virolainen matkusti Saksaan ja ensimmäinen kartta mikä tuli vastaan oli Vertigo. Virolaisella löytyi ennen tätä ottelua vain yksi ottelu kyseisessä kartassa, joten kyseessä ei ole mikään tuttu kartta. Voittoja kuitenkin on irronnut 100%, sillä helmikuussa Team Liquid kaatui 16-8 ja lauantaina G2 teki comebackin voittaen 22-20.

Dustissa Nikola ”NiKo” Kovač oli valtavassa vireessä ottaen 35 tappoa ja kuollen 25 kertaa. Myös 16-vuotias Ilya ”m0NESY” Osipov sai 30 tappoa kasaan.

Kaksikon kantaminen ei kuitenkaan riittänyt voittoon. G2 oli 14-7 johdossa ja kaikki näytti hyvältä. Mahdollisuudet pudotuspeleihin olivat elossa ja sitten venäläiset aloittivat huikean comebackin ja veivät pelin jatkoajalle. Jatkoilla Entropiq voitti 17-19.

Ratkaisevassa kartassa Nukessa Entropiq aloitti sekä lopetti vahvasti. Lisäksi mukana oli molempien pistoolikierrosten voittaminen, joten venäläiset saivat loistavan mahdollisuuden voittaa kartta. Siihen Entropiq tarttui ja nappasi kartan 13-16. G2 oli parhaimmillaan 13-8 johdossa, joten häviö sattuu tuplasti.

Voitolla Entropiq lunasti paikan pudotuspeleihin, kun tilastot näyttävät 3-1. G2 on ulkona pudotuspeleistä, sillä tilastot ovat 1-3 ja ainoa voitto irtosi lohkojumbosta. Aleksib missasi ensimmäiset kolme (3) ottelua koronan takia.

Entropiq

@Entropiqteam
With the win over @G2esports, we've just secured the #ESLProLeague playoffs! 🥳

GG WP and good night!

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Aleksib oli pettynyt ottelun jälkeen.

– Anteeksi surkeasta suorituksesta. Toivottavasti pystymme nollata tämän ja lähestyä seuraavaa turnausta hyvällä valmistelulla ilman muita ongelmia.

NAVI Aleksi

@AleksibCSGO
Sorry for this horrible performance. Hopefully we can reset and approach the next tournament with some good prep and no other issues 🙏

Playing NiP tomorrow, but can’t make it to the playoffs anymore.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

 

ESL Pro League Season 15 A-lohkon infopaketti

  • Liiga: ESL Pro League Season 15
  • Sijainti: Düsseldorf, Saksa
  • Joukkueiden määrä: 6
  • Joukkueet: G2 Esports, MOUZ, Fnatic, Ninjas in Pyjamas, LookingForOg ja Entropiq
  • Milloin: 9.3-13.3.
  • Palkinto: 3 parasta pudotuspeleihin
  • Järjestäjä: ESL
  • Striimi: ESL TV A

Lähde: Hltv/Liquipedia

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!