Espanjan Valenciassa on alkamassa tämän vuoden neljäs DreamHack Open -tapahtuma, jonka voittopotti on asetettu 100 000 dollariin. Counter-Strikelle DH Open -tapahtumia on tälle vuodelle yhteensä seitsemän ja edellisestä on aikaa reilu kuukausi. Heinäkuun 12.-14. pelattavaan tapahtumaan lähtee kahdeksan joukkuetta, jotka on jaettu kahteen lohkoon double elimination -lohkovaihetta varten.

Turnauksessa on mukana muun muassa G2 Esports, jonka peli uudella kokoonpanollaan näytti lupaavalta viime viikolla pelatussa ESL One: Colognessa, jossa joukkue sijoittui jaetulle viidennelle sijalle. Toinen mielenkiintoinen seurattava on tanskalainen North, joka voitti vuoden ensimmäisen DreamHack Openin Ranskan Toursissa. Edellisessä Openissa joukkue tuli jaetulle kolmannelle sijalle häviten vain turnauksen voittajalle, The Imperialille. Tällä kertaa myös Northin kokoonpanoa on mietitty uudestaan ja joukkue ilmoitti alkuviikosta korvaavansa Daniel ”mertz” Mertzin entisellä G2 Esportsin kokeilulla, Oscar ”mixwell” Canellasilla. Canellas pelaa tanskalaisjoukkueen riveissä ainakin Espanjassa pelattavan turnauksen ajan ja on joukkueen ensimmäinen askel pois kokonaan kotimaisesta kokoonpanosta. 22-vuotias espanjalainen tulee kokeilemaan siipiään joukkueen AWP-pelaajan roolissa.

Toinen tanskalainen organisaatio, Heroic puolestaan ilmoitti eilen, että Ruben ”RUBINO” Villarroel korvataan Asger ”AcillioN” Larsenilla. Larsen on pelannut Villarroelin lomittajana kesäkuun lopulta asti.

Turnauksen lohkot näyttävät seuraavilta:

DH Open Valencia lohkot
Lohko A Lohko B
North G2 Esports
Heroic Virtus.pro
Ago Esports Fragsters
Giants Luminosity Gaming

 

Tapahtumaa juontamassa nähdään Tres ”stunna” Saranthus. Asiantuntijoina toimivat Chad “SPUNJ” Burchill ja Sudhen “Bleh” Wahengbam. Otteluohjelma on nähtävissä tapahtuman sivuilla (Suomen aika tunnin edellä) ja livelähetystä voi seurata DreamHackin Twitch-kanavalla.

ESL Impact

@ESLImpact
Bring your sun cream guys, it's gonna be 🔥 in Spain!

Your #DHOpen Valencia talent are ready, are you? 😎