CS-kansan tuttu HLTV.org on julkaissut Fantasy-pelin, jossa voit kisata vaikkapa kavereitasi vastaan kokoamalla oman joukkueesi turnauksiin.

Haasta kaverisi mukaan

Melko varmasti ainakin muutama meistä uskoo tietävänsä täydellisen joukkueen, jonka avulla StarSeries Season 7 -pokaali taipuisi omille kätösille. Nyt meillä kuitenkin on mahdollisuus todistaa kykymme Counter-Strike managereina – ja vieläpä ilmaiseksi!

HLTV.org on julkaissut CS-fanien iloksi uuden Fantasy-pelin. Peliin voi osallistua ilmaiseksi, riittää, että on rekisteröitynyt sivulle. Pelissä valitaan miljoonan dollarin budjetin avulla oma tiimi. Joukkueen pelaajille pystyy lisäksi antamaan rooleja – kuten vaikkapa Leader tai Support – ja näiden avulla joukkue voi saada lisäpisteitä tai pahimmassa tapauksessa menettää niitä huonon suorittamisen vuoksi!

Omaan tiimiini tarrasin halvalla Sean ”Gratisfaction” Kaiwain, sekä Jay ”liazz” Tregillgasin. (Yeah The Boys!) Lisäksi nippuuni vahvistusta tuovat kaksikko Sami ”xseveN” Laasanen, sekä Jere ”sergej” Salo. Viimeisenä hankintana tein rahakkaan siirron ja ostin Denis ”electronic” Sharipovin tuomaan joukkueeseeni sen viimeisen silauksen.

Odotan innolla joukkueeni näyttöjä. Kuulen mielelläni myös muiden joukkueiden kokoonpanoja, joten laittakaapa tulemaan omat tiiminne!

Mukaan pelaamaan pääset tästä.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.